Yeni Apple Powerbeats kablosuz kulaklık Türkiye’de satışta - Haberler - indir.com

Yeni Apple Powerbeats kablosuz kulaklık Türkiye’de satışta

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-20 17:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bir süredir gündemde olan teknoloji şirketi Apple’ın Powerbeats kablosuz kulaklık modeli nihayet Türkiye’de resmi olarak satışa sunuldu. Şirketin yeni Apple Powerbeats modeli geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan yeni bir kablosuz kulaklık modeli olarak karşımıza çıkmıştı. Ülkemizde de 1199 TL fiyat etiketi ile satışa çıkan bu model siyah, beyaz ve kırmızı olarak üç farklı renk seçeneği ile karşımıza geliyor. Daha çok sporcu kullanıcılara hitap eden bu kulaklık, akıllı telefonunuz ile tamamen kablosuz bir bağlantı kuruyor. Fakat kulaklık modeli iki kulaklığı bir arada tutan bir boyun askısı yapısıyla geliyor. Kulak içi formunda tasarlanan bu model içerisinde Apple H1 çip ile “Hey Siri” komutu ile şirketin cihazları ile hızlı bir eşleşme gerçekleştirebiliyor.

Yeni Apple Powerbeats ülkemizde satışta

Apple 13.4 işletim sisteminin çıkış tarihini açıkladıApple 13.4 işletim sisteminin çıkış tarihini açıkladı

Telefon görüşmesi de yapılabilen bu yeni kulaklık modelinin 15 saatlik pil ömrü bulunuyor. IPX4 sertifikasına da sahip olan model tere karşı dayanıklı olarak geliyor. Spor odaklı bir kullanıma sahip olan Apple Powerbeats, AirPods Pro modelinde olduğu gibi bir gürültü engelleme özelliğine sahip olarak gelmiyor. Fakat kulak için yapısı sebebiyle, yalıtımın oldukça yüksek olduğu ve kulaklığın Lightning port girişi ile şarj edilebildiği belirtiliyor.

Türkiye stoklarına giriş yapan bu yeni kulaklık modelinin kutu içerisinden kısa bir Lightning kablosu ile beraber taşıma kılıfı çıkıyor. Ürünün şarj özellikli bir kutusu ise bulunmuyor.


Apple Corona virüsü için yeni bir önlem alıyor!Apple Corona virüsü için yeni bir önlem alıyor!
Yeni Apple iPad Pro tanıtıldıYeni Apple iPad Pro tanıtıldı

PAYLAŞ