Yeni Angry Birds Oyunu Angry Birds Stella - Haberler - indir.com

Yeni Angry Birds Oyunu Angry Birds Stella

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Tüm dünyada oldukça popüler bir oyuncu kitlesine sahip olan ve milyar sayıda indirilme rakamına erişen Angry Birds serisine bir yenisi daha ekleniyor. Angry Birds Stella adıyla çıkış yapacak oyun diğerlerinden farklı olacağa benziyor.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında Angry Birds Go! yu indirmeye sunarak oyun severlere sürpriz yapan Rovio, şimdi de diğer yapımlardan farklı bir senaryo ve oynanışa sahip olacağını tahmin ettiğimiz Angry Birds Stella'yı mobil platformlara getirmeye hazırlanıyor. Resmi Twitter hesabı üzerinden duyurusu yapılan oyun bu yılın sonbaharında ilk olarak iOS platformu için satışa sunulacak.

Angry Birds Stella

Karşımıza 5 yeni kuş karakteri ile çıkacak olan oyunda kızgın ve alıngan dişi karakter Stella'yı başrolde göreceğiz. Stella'nın arkadaşları ve düşmanları arasındaki mücadeleye tanık olacağız. Yeni bir evrenin kapılarını oyunculara açacak olan Angry Birds Stella'da yine diğer yapımlarda olduğu gibi bol miktarda eğlence ve macerada olacak.

Finlandiyalı oyun geliştiricisi Rovio'dan gelen bilgilere göre oyuna dair yeni bilgilerin önümüzdeki günlerde paylaşılacağı belirtilmekle beraber, sonbahar'da çıkacak olan Angry Birds Stella ile ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlere paylaşacağız.





PAYLAŞ