Yeni Android Wear'da Tek Dokunuşla Dosya Alışverişi Yapılabilecek! - Haberler - indir.com

Yeni Android Wear'da Tek Dokunuşla Dosya Alışverişi Yapılabilecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-13 17:30:48
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Teknoloji

Google'ın 28 Temmuz'da geleceğini duyurduğu ancak sonrasında Ağustos ayına ertelediği Android Wear güncellemesi beraberinde yeni bir temanın yanı sıra bir çok yenilikle kullanıcılara sunulacak. Peki; Yeni Android Wear'da hangi özellikler olacak?

Ağustos ayında gelecek olan Android Wear güncellemesinin en dikkat çeken yeniliği; kullanıcıların saatler arasında resim, dosya, çizim, mesaj ve kalp atışı gibi pek çok bilgiyi paylaşabilmesi ve dosya alışverişi yapabilecek olması. Ancak bu özellikler için bazı kısıtlamaların yapılması da söz konusu.

Yeni bir tema ile gelecek olan güncellemedeki ikinci önemli özellik ise; 'Together' adı verilen yeni Android Wear fonksiyonu. Bu fonksiyon sayesinde kullanıcılar, aynı temaya sahip Android Wear saatleri üzerinden eskiye nazaran daha çeşitli dosyaları paylaşabilecekler.

Android Wear güncellemesi 'Tap' yani dokunuşlara verdiği tepkiler ve açtığı menüleri de farklılaştırıyor. Kullanım değişikliği noktasında gelen bu yenilikle kullanıcılar, tek bir dokunuşla spor müsabakalarının bilgilerini, hava durumunu ve saati öğrenebilecekler. Kullanımdaki versiyonda tek dokunuşla ana menü açılıyor, kurulu olan uygulamalar ve ayarlar bölümü görülebiliyordu.

Android Wear'ın yeni versiyonu haberimizin başında da belirttiğimiz üzere Ağustos ayında kullanıcılara sunulacak.





PAYLAŞ