Yeni Amiral Gemisi HTC U'dan İlk Görsel Geldi - Haberler - indir.com

Yeni Amiral Gemisi HTC U'dan İlk Görsel Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-18 09:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Mobil Dünya Kongresi 2017 kapsamında HTC'nin en son ki amiral gemisi HTC 10 serisi tanıtılmıştı. Şimdi ise geçtiğimiz aylarda da haberleri çıkan HTC 11'in piyasaya çıkma planları hakkında yeni bilgiler ve haberler gelmeye başladı. HTC firması, haberlerini de yaptığımız başka bir amiral gemisi serisi U ailesinin ilk görüntüleri gözükmeye başladı. Popüler sızıntı kullanıcısı olan Evann Blass tarafından paylaşılan bir görsel ile HTC U modelinin hem arka hemde ön yüzeyi hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz. Parlak ve siyah bir tasarıma sahip olan bu yeni cihazın köşeleri yuvarlatılmış bir biçime sahip. Ön yüzeyde parmak izi sensörünü görüyoruz ve çift arka kamera yerine model tek bir arka kamerası bulunmakta.

Huawei P10, LG G6 ve Galaxy S8 modellerinden sonra göreceğimiz HTC U serisi hakkında bazı teknik detaylarda belli olmaya başladı. HTC U modeli 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip 5.5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olması bekleniyor. RAM tarafında 6 GB bir belleğin kullanılması ön görülen bu model, işlemci gücünü Qualcomm'un popüler yeni model işlemcisi Snapdragon 835 serisini hanesinde barındıracak. Cihazda olması beklenen dikkat çekici özelliklerden birisi olan Sense Touch teknolojisi bulunacak . Bu yeni teknoloji ile beraber tıpkı Apple tarafında Force Touch gibi ekran üzerine hafif yada sert dokunuşları algılayacak ve farklı işlevler yapabilecek.

HTC U modelinin 64 ve 128 GB dahili depolamalara sahip versiyonlarının olması beklenirken, 12 megapiksel arka kamera 16 megapiksel de ön kameraya sahip olması bekleniyor. Ses konusunda yenilikler içeren HTC U modelinde dört mikrofon bulunacak ve 3 D ses ile yüksek çözünürlüklü kayıtlarda yapabilecek. HTC U modelinin çıkış tarihi ve fiyatı hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmamakta.





PAYLAŞ