Yeni Acer Swift 5 yüksek performans ve taşınabilirlik sunuyor - Haberler - indir.com

Yeni Acer Swift 5 yüksek performans ve taşınabilirlik sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-24 20:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji üreticisi Acer, Predator Helios 700 modeli haricinde yeni Acer Swift 5 modelini de görücüye sundu. Gerek tasarımı gerekse performansı ile ön plana çıkan bu yeni model taşınabilirlik özelliği ise dikkatleri çekiyor. Özellikle hafif ve taşınabilirliğe dikkat eden kullanıcıların hedeflendiğini söyleyebiliriz. Yeni model ise yüzde 90’lık ekran gövde oranı ile dikkat çekiyor. Swift 5, antimikrobiyal Corning Gorilla Glass kaplı dokunmatik ekrana ve sis yeşili gibi yeni bir renk seçeneği ile geliyor. Alüminyumdan üretilen gövdeye sahip olan yeni Swift 5 modeli Intel’in yeni Xe mimarisine sahip güçlü entegre grafiklere sahip yeni nesil Intel Core işlemcilere ve tercihen NVIDIA GeForce MX350 GPU grafik işlemcisine sahip olarak geliyor. 1 TB PCle SSD depolama ile 16 GB’a kadar LPDDRAX RAM seçeneğine sahip bu bilgisayarda üç ayrı soğutma modu bulunuyor.

Acer Swift 5 yüksek performans ve taşınabilirlik ile geliyor

Acer Nitro 5, Tasarım ve Performans Sayesinde Oyuncuların Vazgeçilmezi OlacakAcer Nitro 5, Tasarım ve Performans Sayesinde Oyuncuların Vazgeçilmezi Olacak

Acer Swift 5 modeli kullanım kolaylığı ve güvenliği ile öne çıkan Windows HEllo destekli yerleşik parmak izi okuyucusuna sahip olarak geliyor. Wake on Voice desteği ise ekran kapalıyken bile Windows 10’u etkinleştirip soru sorma imkanına olanak sağlıyor. Swift 5 modeli sis yeşili ve safari altın renk seçeneklerine sahip olarak geliyor. Her iki renkte altın renkli hatlara sahip olarak bulunuyor. Yeni moelde yer alan özel tasarım menteşe, ekran açıkken cihazı hafif bir şekilde yükseltiyor ve 30 dakika şarj ile 4 saat kullanım imkanı sunuyor. Modelin hızlı şarj özelliğine de sahip olduğunu belirtelim.

USB Type-C, Thunderbolt ve USB 3.2 Gen 2 girişlerinin yanı sıra modelde Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5 bağlantı seçenekleri bulunuyor. Acer Switft 5 modeli ekim ayı sonunda Avrupa’da satışta olacak ve başlangıç fiyatı olarak ise 1099 euro belirlenmiş durumda.


Acer Nitro 5 Türkiye’de satışa sunuluyorAcer Nitro 5 Türkiye’de satışa sunuluyor
Yeni Acer Swift 3 serisi tanıtıldıYeni Acer Swift 3 serisi tanıtıldı

PAYLAŞ