Yeni Acer Swift 5 İnce Çerçevler İle Geliyor - Haberler - indir.com

Yeni Acer Swift 5 İnce Çerçevler İle Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-25 16:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Tasarımı ile dikkat çeken Acer serisine bir yenisi daha ekleniyor. Şık tasarıma sahip ince çerçeveli yeni Acer Swift 5 modeli kompakt yapılı yeni nesil donanımları ile beraber tanıtıldı. Dizüstü bilgisayar modellerinden yeni oyun bilgisayarına kadar birçok yeni iddialı ürünü ile gelen Acer cephesinden dikkat çekici model Swift 5 özellikle ince ve taşınabilir kompakt yapısı ile ön plana çıkan bir model oluyor.

Swift 5 modelinde oldukça ince ekran çerçeveleri görürken kompakt bir tasarım görüyoruz. Donanım tarafına gelecek olursak cihazda 15.6 inçlik bir ekran bulunuyor. Bu ekran Full HD bir çözünürlük sunarken ince çerçeveler sahip olarak ekran kasa oranı tarafında yüzde 87.6 seviyeleri sunabiliyor. Bu ekran gövde oranı ile beraber Razer Blade 2018 ile beraber aynı sıraya yerleşmiş oluyor. Kasanın malzeme tarafında ise magnuzyum ve alüminyum alaşım kullanılmış durumda.

Sekizinci nesil Intel işlemcinin yer aldığı modelde 1 TB'a kadar SSD ve 16 GB'lık DDR4 RAM bellekleri bulunuyor. USB-Type-C ve Tip-A girişleri haricinde kart okuyucu ve HDMI gibi özellikler de yer alıyor.





PAYLAŞ