Yeni abonelik sistemi Apple One ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Yeni abonelik sistemi Apple One ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-14 10:00:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Apple'ın yeni hizmetleri ile ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Kısa süre önce de iOS kodları arasında Apple One isimli yeni bir servis ortaya çıktı. Anlaşıldığı gibi Apple, yeni abonelik sistemi ile ödemeleri düzenli bir hale getirecek.

Apple One abonelik sistemi ortaya çıktı

Bilindiği gibi Apple, birçok çevrimiçi hizmet için ücretli abonelik programları sürdürüyor. Bunlar arasında Apple Music, Apple TV+, Apple News+, Apple Arcade ve iCloud servisleri yer alıyor. İstenen servisler için ayrı ayrı aylık ödeme yapmak gerekiyor.

Samsung'dan Apple'a katlanabilir iPhone odaklı büyük destekSamsung'dan Apple'a katlanabilir iPhone odaklı büyük destek

Nitekim servis sayısının artış göstermesi ile maddi açıdan artan bir yapı oluşmaya başlamış vaziyette. Anlaşılan o ki Apple yönetimi de bu sorunu, toplu abonelik sistemi ile çözecek. Apple One abonelik sistemi ile birlikte Apple’ın tüm ücretli çevrimiçi hizmetlerini, tek bir abonelik ile kullanmak mümkün olacak gibi görünüyor.

Hem daha kolay yönetilebilir hem de nispeten daha uygun fiyatlı bir hizmet erişimi hazırladığı tahmin edilen Apple'ın, yeni sistemi gelecek günlerde düzenleyeceği etkinlik ile duyurulacak.

Şu an için kaç farklı seçenek sunulacağı ya da fiyatlandırmanın nasıl olacağı konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Buna ek olarak tüm servisler her ülkede mevcut değil. Dolayısıyla her ülkede mi aktif olacağı yoksa sadece tüm servislerin kullanıldığı ülkelerde mi aktif olacağı sorusu da merak edilen detaylar arasında yer alıyor.



PAYLAŞ