Yeni 4K HDR Monitör Predator X27 Duyuruldu - Haberler - indir.com

Yeni 4K HDR Monitör Predator X27 Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-02 12:46:26
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Piyasada bulunan güçlü oyun bilgisayarları için donanım üreticileri aynı performansı sergileyebilen üst seviye monitörler üretmeye devam ediyor. CES fuarında ortaya çıkan 4K HDR monitörün haricinde Acer, şimdi yeni bir performans canavarı oyun monitörünü tanıttı. Predator X27 modele sahip olan bu yeni oyun monitörü, son zamanlardaki TV?lerde kullanılan Quantum Dot teknolojisine sahip bir şekilde geliyor. Bu teknoloji ile beraber ekran, daha canlı görüntü sunabiliyor ve piyasadaki diğer oyuncu bilgisayarlarına göre daha geniş renk dinamiğine ve daha yüksek parlaklığa sahip durumda.

Diğer yandan mobitör ile beraber NVIDIA?nın Ultra Low MOtion Blur isimli bir teknoloji de geliyor. Bu teknoloji ile hareket izi azaltılıyor, yani ekrandaki nesneler hızlı bir şekilde hareket ederken hayaletlenme en aza indiriliyor. Ayrıca bu ULMB teknolojisi ile hareketli cisimler normal ayarlara göre daha yumuşak bir şekilde görünüm verebiliyor. Entegre göz izleme teknolojisine de sahip olan bu monitör ifade edilene göre RGB renk uzayının 99?unu kapsayabiliyor. 144 Gz yenileme hızına sahip bu oyun bilgisayarı 4K çözünürlüğe sahip durumda. Tepkime süresi ise 4 ms olan bu ekranın parlaklık seviyesi ise 1000 nit.

Acer Predator X27 modeli siyahları daha koyu ton ve beyazları ise daha parlak bir şekilde sunabiliyor. Barındırdığı NVIDIA G-Sync teknolojisi ile de kesintisiz, hızlı ve dinamik bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor. Dikey ve yatay olmak üzere 178 dereceye kadar geniş görüş açısına sahip durumda. Cihazın çıkış tarihi ve fiyatı hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmazken, üst segment özelliklere sahip olduğu düşünülürse Predatox X27 modelinin yüksek bir fiyattan satışa sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ