Yeni 4 Kameralı Galaxy A9s Geliyor - Haberler - indir.com

Yeni 4 Kameralı Galaxy A9s Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-09 15:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un Malezya’da gerçekleştirmiş olduğu Unpacked 4X etkinliği ile beraber arka yüzeyde tam 4 kameraya sahip olan yeni Galaxy A9s modelini sunması bekleniyor. Ortaya çıkan bilgilere göre Samsung’un orta-üst seviye bir konumda yer alması beklenilen bu modelinin kamera tarafında öne çıkması bekleniyor. 3 kameraya sahip Galaxy A7 2018 modelini de yakın zamanda tanıtan şirketin şimdi A serisine yönelik yeni 4 kameralı Galaxy A9s modeli ortaya çıktı. Galaxy A9s modeli arka yüzeyinde sahip olacak 4 kamera modülü ile dikkat çekiyor. Ekran boyutu sızdırılan cihazın henüz net detayları belli olmazken gelin sızıntılar doğrultusunda modelin özelliklerine bakalım.

Galaxy A9s Detayları

Infinity Display yapıda gelen bu modelde 6.28 inçlik AMOLED bir ekran yer alıyor. 2200 x 1080 piksel bir çözünürlük sunan modelin işlemci tarafında Snapdragon 660 sunması bekleniyor. 14 nm üretim olan bu işlemci 2.2Ghz hıza kadar erişebiliyor ve 8 çekirdekli bir yapıda olduğunu ifade edebiliriz. Kyro 260 çekirdeği yer alan bu model grafik birimi tarafında ise Adreno 512 GPU modelini kullanıyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolamanın da bulunduğu cihaz microSD kart desteğine sahip olarak geliyor.

Yıl başı döneminde tanıtılmış olan Galaxy A9 Star ile bir hayli benzerlik gösteren modelin dikey şekilde konumlandırılmış dört kameralı tasarımını görüyoruz. Parmak izi okuyucusunun da yer aldığı modelin tasarım ve donanım özellikleri oldukça merak ediliyor. Bu dört kamera sisteminin 24 megapiksellik ana kamerasının F1.7 ve OIS desteği sunduğu gözüküyor. Ayrıca 5 megapiksellik F2.2 ikinci kamera derinlik sensörü sağlarken ön yüzeyde ise 8 megapiksellik tek bir kamera bulunuyor. Bu cihazın tüm detaylarını 11 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan lansman ile beraber göreceğiz.





PAYLAŞ