Yeni 10.000 mAh Bataryalı Akıllı Telefon Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Yeni 10.000 mAh Bataryalı Akıllı Telefon Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-10 17:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Günümüzde akıllı telefon kullanım oranları bir hayli yükseklerde. Durum böyle olunca birçok kişi telefonların şarj sürelerinden şikayetçi olabiliyorlar. Akıllı telefonlar yeni nesil teknolojiler ile beraber bir hayli gelişmiş özelliklere ve kamera yeteneklerine sahip olsalarda, tasarım yapısı gereği şarj noktasında belli bir noktaya kadar büyük bataryalar tercih edilebiliyor. Ancak bazı zamanlar ortaya ilginç yapıda geliştirilen akıllı telefonlar ortaya çıkıyor. İşte bunlardan birisi olan Çinli firma Oukitel yeni bir K10000 Pro isimli akıllı telefonunu tanıttı. Bu cihazın adının bu kadar ilginç olmasının başlıca nedeni ise telefonun tam 10.000 mAh kapasiteye sahip bataryaya sahip olması diyebiliriz.

Uzun süre telefon kullanımı isteyenler için oldukça işe yarar bir boyuta benzeyen bu akıllı telefon tam üç saatte şarj olabiliyor. Daha önce bu Çinli şirket Oukitel, 10.000 mAh kapasiteye sahip akıllı telefonlarını duyurmuştu. Şimdi ise bir başka versiyonunu duyuran marka, taşınabilir şarj cihazları kapsitesinde bir telefon üretti diyebiliriz. 240 dolardan satışa çıkarılan K10000 Pro modeli Mobil Dünya Kongresi ile beraber özellikleri de ortaya çıkmıştı. Modelin en dikkat çekici noktası olan batarya kapasitesi 10.000 mAh değerinde ve tam üç saat gibi bir sürede şarj edilebiliyor.

Tam dolu bir şarj ile en az 2 günlük kullanım vaat eden bu telefonda 5.5 inç'lik Gorilla Glass bir ekran bulunurken, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama bulunuyor. MediaTek işlemcisi tercih edilen bu cihaz 1.5 GHz hız ile çalışabiliyor ve hangi Android sürümüne ait olduğu ise henüz bilinmiyor. Piyasanın lider konumunda bulunan Galaxy S8 modelinde 3500 mAh bir batarya, Google Pixel XL'da 3450 mAh gibi bir batarya kullanılırken Asus Zenfone Maz modelinde ise 5000 mAh kapasiteye sahip bir batarya olduğunu hatırlatabiliriz.





PAYLAŞ