Yemeksepeti'nin anında teslimat servisi kullanıma açıldı! - Haberler - indir.com

Yemeksepeti'nin anında teslimat servisi kullanıma açıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-11 12:22:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Yoğun bir hayatı olan, yemek yapmaktan hoşlanmayan, acil yemek siparişi vermek isteyen ve daha bunlar gibi bir çok kişi tarafından alternatif yemek sipariş seçeneği sunan Yemeksepeti uzun yıllardır en güvenli seçenekler arasında yerini alıyor. Hem içerikleri hem de kullanımı ile oldukça geniş bir kitleye ulaşmayı başaran Yemeksepeti hayat kurtarıcı hizmeti ile gerek mobilden gerek bilgisayardan kullanılıyor. Geçtiğimiz yıl itibariyle 11 milyondan fazla kullanıcı sayısına ulaşmayı başaran Yemeksepeti, internet üzerinden yemek siparişi vermek konusunda son derece büyük bir alanı kaplıyor. Bunun en büyük sebeplerinden biri elbette ki güvenli hizmet sunuyor olması ve çeşitliliğin fazla olması. Yemeksepeti son zamanlarda internet üzerinden yemek siparişi vermenin yanı sıra aynı zamanda market alışverişi konusunda da sıkça tercih edilen hizmetler arasında yerini almayı başardı. Yemeksepeti geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir güncelleme ile, market alışverişi yapmak amacıyla tasarladığı yeni servisini de kullanıma sundu. Yemek ihtiyacınızın yanı sıra aynı zamanda artık market alışverişini de kolay bir sistem üzerinden yapmanıza imkan tanıyan Yemeksepeti, artık çok daha fonksiyonel bir sistem üzerinden hizmet veriyor. Yemeksepeti’nin yeni market servisi ile ilgili detaylı bilgi edinmek için yazımızın devamını inceleyebilirsiniz. 

Yemeksepeti'nin anında teslimat servisi: Banabi

Yemeksepeti çalışanlarına enflasyon zammı! Artış yüzde 10!Yemeksepeti çalışanlarına enflasyon zammı! Artış yüzde 10!

Yemeksepeti, yemeğinizi ayağınızın dibine getirdiği gibi artık market hizmetini de ayağınıza getiriyor. Banabi adlı market hizmeti uygulaması market alışverişlerinizi mobilden ya da bilgisayarınızdan halletmeniz için size kolaylık sağlıyor. Market alışverişinizi hızla halletmek için Banabi'nin sunduğu seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Bu sayede zamandan tasarruf yapmak da çok kolay olacaktır. Mobil cihazların hayatımızın her alanında kullanılmaya yönelik geliştirilmesi ve bu doğrultuda uygulamaların geliştirilmesi marketler arasında bir rekabetin oluşmasını sağladı. Şöyle ki marketler için anında teslimat servisi önemli ölçüde dikkat çeken bir hizmetti.

Büyük market zincirleri de kendi içlerinde bu sektöre giriş yaparken, sadece bu doğrultuda hizmet veren özel şirketler de mevcuttur. Bu alanda hizmet vermeye yönelik çalışmalar yürüten şirketlerden birisi de Yemeksepeti oldu. Zaten yemek sektöründe bulunan Yemeksepeti gelişim göstererek eve market siparişi de götürmeye yönelik yenilikler yaptı. Online yemek siparişi konusunda uzun yıllardır pazarın iyi bir noktasında yer alan ve müşteri potansiyeli de oldukça yüksek olan Yemeksepeti, 2018 yılı itibariyle 11 milyon kullanıcıya sahip olmuştu. Yemeksepeti Banabi adlı hizmeti ile kullanıcılarına çok daha geniş kapsamlı bir hizmet sunmaya başlıyor. Banabi tarafından sunulan hizmetten faydalanmak için akıllı cihazınıza herhangi bir uygulama yüklemenize gerek yoktur. 

Yemeksepeti uygulamasına gelen son güncelleme, beraberinde ‘Banabi’ servisini de getiriyor. Güncellemeyi yaparak Banabi hizmetinden de dilediğiniz şekilde faydalanabilirsiniz. Bu servisten faydalanabilmek için yapmanız gereken tek şey, uygulamayı son sürüme güncellemek. Uygulamayı güncelledikten sonra ana sayfada, sağ üst alanda yer alan Banabi ikonuna tıklayarak geçiş yapabilirsiniz. Ardından burada sunulan hizmetten Yemeksepeti gibi faydalanabilir ve ardından hayatınızı kolaylaştırmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Çeşitli alternatif çözümler her zaman size kolaylık sağlayacak ve anı kaçırmamanızı sağlayacaktır. 


Yemeksepeti, Getir'e rakip mi?Yemeksepeti, Getir'e rakip mi?

PAYLAŞ