Yemeksepeti hesabı nasıl kapatılır? - Haberler - indir.com

Yemeksepeti hesabı nasıl kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-10 13:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Son zamanlar sık sık adından söz ettiren Yemeksepeti hesabının nasıl kapatıldığına dair bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde Yemeksepeti platformuna yapılan siber saldırıdan sonra birçok kullanıcı hesap silme işlemleri ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. 

Yemeksepeti platformuna yapılan siber saldırı ile ilgili olarak Kişisel Verileri Koruma Kurumu’na gönderilen kişisel veri ihlali bildiriminde, saldırıdan 21 milyon 504 bin 83 kişinin etkilendiğini açıkladı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamalarda, siber korsanlar tarafından saldırıya uğradığını ve müşterilerin bir kısmının bilgilerin çalındığını dile getirdi. Konuyla ilgili açıklamada kullanıcıların ad-soyadı, mail adresleri, telefon numaraları, adres bilgilerinin çalındığını fakat kredi kartı bilgileri ve sosyal medya hesabı bilgileri gibi verilerin güvende olduğunun bilgisi verildi. Yemeksepeti hesabınızı tamamen kapatmak için aşağıdaki adımları takip edin.

Yemeksepeti çalışanlarına enflasyon zammı! Artış yüzde 10!Yemeksepeti çalışanlarına enflasyon zammı! Artış yüzde 10!

Yemeksepeti hesap kapatma

Yemeksepeti hesabınıza giriş yaparak sağ alt köşede bulunan “Yardım Merkezi” seçeneğine tıklayın.

Açılan ekranda “Hesabım“a giriş yapın.

“Üyeliğimin pasif hale getirilmesini istiyorum” seçeneğini tıklayın.

Lütfen üyeliğinizi neden pasif hale getirmek istediğinizi aşağıdaki formda belirtin. Unutmayın, yalnızca giriş yaptığınız hesap için işlem yapabiliriz. Hesaba giriş yapılamaz fakat ilerleyen günlerde fikriniz değişirse bize ulaşarak hesabınızı tekrar aktif hale getirebilirsiniz. Üyeliğinizi pasif hale getirme sebebiniz:

Hesabınızı kapatma nedeninizi girerek işlemi tamamlayın.

Yemeksepeti, mevcut hesapları tamamen kapatmak için herhangi bir seçenek sunmaz ancak (212) 359 18 00 nolu numaralarını arayarak veya [email protected] adresine e-mail atarak Yemeksepeti hesabınızın tamamen silinmesi için talepte bulunabilirsiniz.


Yemeksepeti, Getir'e rakip mi?Yemeksepeti, Getir'e rakip mi?
Yemeksepeti'nin anında teslimat servisi kullanıma açıldı!Yemeksepeti'nin anında teslimat servisi kullanıma açıldı!
Yemeksepeti ve Banabi'de temassız teslimat seçeneğiYemeksepeti ve Banabi'de temassız teslimat seçeneği

PAYLAŞ