Yemeksepeti, Getir'e rakip mi? - Haberler - indir.com

Yemeksepeti, Getir'e rakip mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-08 00:06:03
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Türkiye'nin en önemli intenet girişimlerinden bir tanesi  olan Yemeksepeti, bugün yeni bir haber ile sizlerin karşısına çıkıyor. Uzun bir süreden bu yana gizlilik içerisinde yeni projesi için hazırlanan en popüler yemek uygulaması Yemeksepeti, hızlı alışveriş uygulaması olan Getir'e rakip olmak için kolları sıvıyor. Yemeksepeti kurucu ortağı olan ve aynı zamanda CEO'su Nevzat Aydın,  bir Tweet attı. Attığı Tweet ile de çeşitli iş ilanları paylaştı. 

Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın tarafından atılan Tweet'te şu sözler yazıyordu; "Yemeksepeti’nin yeni ve çok ses getirecek projesinde beraber çalışmak üzere..." Aydın tarafından atılan Tweet'ta yer alan iş ilanı arasında  Motorlu Kurye, Depo Sorumlusu, Mağaza Müdürü ve birçok farklı pozisyon da yer alıyor. Aynı zamanda şu an için Yemeksepeti'nin toplamda 24  adet iş ilanına sahip olduğunu ifade etmek istiyorum. 

Yemeksepeti.Com Domaini Uzatmayı Unuttu!Yemeksepeti.Com Domaini Uzatmayı Unuttu!

Yemeksepeti çalışanlarına enflasyon zammı! Arış %10!

 Yemeksepeti'nin yeni projesi sadece yiyecek odağında ürünler satmayı planlamıyor

Verilen bu iş ilanlarından kaç tanesinin yeni proje olup olmadığı konusunda ise şimdilik ne bir bilgim yok. Fakat bu gelişmenin hemen arkasından firmaya yakın olan kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre Yemeksepeti, talebe göre anında teslimat servisi olan Getir'e rakip olmak istiyor. Şimdide bahsettiğimiz projenin detayları ile ilgili olarak şirket yetkilileri tarafından bir bilgi paylaşılmadığını ifade etmek istiyorum. Edindiğimiz bir bilgiye göre Yemeksepeti'nin yeni projesi sadece yiyecek odağında ürünler satmayı planlamıyor. Özetle tıpkı Getir'de olduğu gibi yiyecek çeşitlerinden ev bakım ürünlerine, teknolojiden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok kategoride alışveriş yapılmasını sağlayacak. 

 


Yemeksepeti çalışanlarına enflasyon zammı! Artış yüzde 10!Yemeksepeti çalışanlarına enflasyon zammı! Artış yüzde 10!

PAYLAŞ