Yemeksepeti çalışanlarına enflasyon zammı! Artış yüzde 10! - Haberler - indir.com

Yemeksepeti çalışanlarına enflasyon zammı! Artış yüzde 10!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-12 17:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Türkiye’deki enflasyon oranlarının beklentilerin üzerinde olması pek çok firmayı da harekete geçirdi. Yeni gelişme Yemeksepeti’nden gelirken çalışanlara yüzde 10 oranında ara zam yapıldı.

Türkiye’deki ekonomik göstergeler enflasyon kaleminde vatandaşları oldukça zorlarken firmalar arka arkaya açıklama yapmaya başladı. Geçtiğimiz dönem içerisinde Şişecam ve Siemens gibi firmalar yüzde 10 oranında enflasyon zammı yapacağını duyurarak dikkatleri bu yöne çekerken yeni bir açıklama Yemeksepeti’nden geldi. Üstelik önceki açıklamalara nazaran Yemeksepeti bu alanda fark yaratmayı da başardı.

Yemeksepeti.Com Domaini Uzatmayı Unuttu!Yemeksepeti.Com Domaini Uzatmayı Unuttu!

Enflasyon ara zammı yüzde 10!

Yemeksepeti tarafından yapılan resmi açıklamada tüm çalışanlara enflasyon zammı yapıldığı ifade edilirken zam yüzde 10 olarak belirlendi. Bu zammın en çok dikkat çeken yönü ise zammın ara zam olması. Yani 2019 yılında yapılacak yeni zamları etkilemeyecek durum, enflasyon oranları nedeniyle ayarlanmış durumda. Bu sayede 2019 yılında çalışanlar bir artış daha yapacak.

Yemeksepeti.Com Domaini Uzatmayı Unuttu!

Çalışma saatleri de esnetildi

Zammın yanı sıra çalışma saatlerinde de oldukça esnek davranan Yemeksepeti, çalışanlarına giriş saatlerini serbest bırakmış durumda. Önceden sadece Cuma ile sınırlı kalan bu durum artık haftanın her günü geçerli. Çalışmaya istedikleri saatlerde gelen çalışanlar, giriş saatlerine göre çıkış saatlerini de ayarlıyor. Böylece tüm çalışanlar özel durumlarına göre işe gelme planını yaparak çalışma imkanı buluyor.

Türkiye’de çalışan kişilerin çalışma şartları ve firmaların tutumu göz önünde bulundurulduğunda Yemeksepeti hem enflasyon zammı hem de çalışma şartlarıyla bu alanda farklı olmayı başarıyor.



PAYLAŞ