Yemek Tarifleri Odaklı Fotoğraf Paylaşım Uygulaması: SoFood - Haberler - indir.com

Yemek Tarifleri Odaklı Fotoğraf Paylaşım Uygulaması: SoFood

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Türk geliştiricilerin ortaya çıkardıkları mobil uygulamalara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bunlardan birisi de iki Türk geliştiricinin 6 aylık çalışması sonucu hazırladıkları yemek tariflerine odaklı fotoğraf paylaşım uygulaması SoFood.

Sosyal ağlar üzerinden paylaşılan yemek fotoğraflarından şikayetçi olan kullanıcıları oldukça sevindirecek olan bu uygulama aslında, özellikle yemek yapmayı, yemeyi ve yaptıkları yemekleri paylaşmak isteyenleri hedefleyen bir paylaşım uygulaması.

Mobil uygulama geliştiricileri Ercan Baran ve Serdar Akın tarafından geliştirilmiş olan SoFood sayesinde kullanıcılar yaptıkları yemeklerin fotoğraflarını mobil cihazları aracılığıyla çekerek, paylaşabiliyorlar.

SoFood - Yemek Tarifleri

Başlık ve tarif detaylarını da paylaşılan fotoğrafa ekleme imkanı sunan uygulamada ayrıca beğenilen yemekleri favorilere ekleme, kullanıcıların aradıkları yemekleri kolaylıkla bulabilmeleri ya da tarif paylaşanların tariflerini bulmayı kolaylaştırmaları için kullanabilecekleri #hashtag ekleme özelliği ve tariflere yorum yapabilme gibi özelliklerde yer alıyor.

Yemek tarifi arayan kullanıcılar içinde son derece faydalı olan uygulama, Türk yemeklerinden İtalyan, Fransız, Çin ve Japon yemeklerine kadar hemen hemen tüm Dünya'dan yemek tariflerini de içeriğinde bulunduruyor.

Uygulama mağazalarında kısa bir süre önce yayınlanmasına rağmen SoFood daha şimdiden 600 aktif kullanıcıya ulaşmış durumda. Toplamda 2 bin kez indirilen uygulama üzerinden kullanıcılar yaklaşık 10 günlük süre içerisinde 200 yemek tarifi paylaşımı yapmış.

Tamamen ücretsiz kullanabileceğiniz ve yaptığınız yemekleri paylaşarak bu alanda popülerlik kazanabileceğiniz SoFood uygulamasını, aşağıdaki bağlantılar üzerinden Android, iPhone veya iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ