Yazma Rekoru Kırdıran Klavye Uygulaması: Fleksy (Video) - Haberler - indir.com

Yazma Rekoru Kırdıran Klavye Uygulaması: Fleksy (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Brezilyalı Marcel Fernandes Filho isimli bir gencin 26 kelimelik mesajı sadece 18.19 saniyede yazarak Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmesini sağlayan klavye uygulaması Fleksy Keyboard hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Mobil cihazlar için geliştirilmiş olan alternatif klavye uygulaması Fleksy Keyboard, aslında görme engelliler için hazırlanmış olup yapısındaki gelişmiş tahmin yeteneği sayesinde kısa bir sürede oldukça popüler bir indirme rakamına ulaşmış.

Geometrik zekaya dayalı eşsiz bir teknolojinin kullanıldığı uygulama sayesinde herhangi bir akıllı cihaz üzerinde hiç bakmadan bile yazmak istediğiniz cümleleri doğru ve kolay bir şekilde yazabilir, cihazınızın ekranını daraltmaması için klavye görünürlüğünü 3 satıra kadar düşürebilirsiniz.

Fleksy Keyboard

Beklentilerinizin ötesine geçmenizi sağlayacak ve sadece parmak hareketleriyle, noktalama, boşluklar, enter tuşuna basma ve kişisel sözlüğüne kelime ekleme gibi özellikleriyle hızlı bir yazı yazma deneyimi yaşamak istiyorsanız Fleksy Keyboard, tam aradığınız uygulama olabilirsiniz.

Haberimizin başında da belirttiğimiz üzere Marcel Fernandes Filho'nun yazdığı ve en zor cümle grubundan birisi olduğu söylenen "The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human."kelimelerini 18,19 saniyede yazarak Guiness'e girmeye hak kazandığı bu uygulamayı mutlaka denemelisiniz.

Fleksy Keyboard uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir ve tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Fleksy Keyboard Tanıtım Videosu


PAYLAŞ