Yazılım Dünyası'nın Başarılı Kadınları DevFest Women'de Buluşuyor - Haberler - indir.com

Yazılım Dünyası'nın Başarılı Kadınları DevFest Women'de Buluşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İlk olarak 2013 yılında düzenlenen DevFest konferansı Mart ayındaki Kadınlar Günü nedeniyle farklı bir fomatta düzenlenerek teknoloji ve yazılım dünyasındaki kadınları bir katılımcılar ile buluşturacak.

Google'ın desteklediği ve Google Geliştirici Grupları tarafından ücretsiz olarak düzenlenen bu etkinliğin 2013 yılının Kasım ayındaki ayağı İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de düzenlenmiş olup bunu 'Google DevFest 2013, 2 Kasımda' haberimiz ile duyurmuştuk. O tarihte DevFest İstanbul etkinliğine yazılım dünyasından 7 farklı ülkeden 52 konuşmacı ve 1500'ün üzerinde profesyonel bir araya gelmişti. Kadınların teknoloji ve yazılım dünyasındaki yerlerini daha yukarılara taşımak, desteklemek ve cesaretlendirmek amacı ile şimdi de Mart ayında Google tarafından düzenlenecek olan DevFest Women, dünyanın bir çok şehrinde eş zamanlı düzenleneceği gibi ülkemizde de 2 Mart 2014 tarihinde İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde önemli firmaların desteği ile gerçekleşecek.

Google DevFest Woman

Türk ve yabancı pek çok kadın konuşmacının yer alacağı konferans, sadece kadınlara özgü değil aynı zamanda erkekleri de bu etkinliğe davet ediyor. Mobil teknolojiler, web teknolojileri, backend, yazılım geliştirme ve girişimcilik konularında oldukça geniş kapsamlı bir programa sahip olan etkinlikte teknoloji ve yazılım dünyasından başarılı kadın konuşmacıların olacağı gibi aynı zamanda uygulama geliştirme atölyeleri, workshoplar, oyunlar ve yeni teknolojilerin tanıtıldığı stantlarda yer alacak.

Sitemiz indir.com'un da tanıtım sponsorluğunu üstlendiği etkinliğin içeriğini 22 Şubat 2014 tarihinde sitemizden duyuracağımız gibi aynı zamanda DevFest Women web sayfası üzerinden de öğrenebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak katılabileceğiniz DevFest Women etkinliğine katılımcı olarak bilet almak için buraya, konuşmacı olarak katılmak için 15 Şubat'a kadar buraya tıklayarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.





PAYLAŞ