Yazarların İşini Kolaylaştıran iPad Uygulaması InkMark Yayınlandı  - Haberler - indir.com

Yazarların İşini Kolaylaştıran iPad Uygulaması InkMark Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Hiçbir kodlama bilgisine sahip olmadan özellikle blog yazarlarının notlarını alabilmeleri ve makalelerini kolaylıkla yazabilmeleri için geliştirilmiş olan InkMark, bugün itibari ile iPad kullanıcıları için App Store' daki yerini aldı.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve tamamen Türk uygulama geliştiriciler tarafından kodlanarak iPad kullanıcılarının beğenisine sunulmuş olan InkMark uygulaması özellikle blog ve web yazarları için büyük kolaylıkları da beraberinde getiriyor. Not almak ve diğer ihtiyacınız olan tüm yazı gereksinimlerinize çözüm olarak kullanabileceğiniz uygulama da bulunan ön izleme özelliği sayesinde de yazdığınız yazıların yayınlandığında tarayıcılardan nasıl görüntülenebileceğini de önceden görebilirsiniz.

Yazılarınızı yazmanızı kolaylaştırarak bir de özel klavyeye sahip olan uygulamada en dikkat çekici özellik ise; iPad ekranınızın bir yarısında yazılarınızı yazarken diğer yarısında ise internet üzerinde gezinti yapabilmenizi sağlamasıdır. Kısacası ekranınızın sol tarafında yazılarınızı yazarken aynı ekranın sağında internet üzerinde gezinti ve araştırma yapabilirsiniz.

Şu an ücretsiz olarak App Store' da indirilebilir durumda olan uygulamayı iPad için InkMark uygulaması' na tıklayarak cihazınıza yükleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ