Yaz Mevsiminin En Sıcak Trendi: Samsung Gear Fit - Haberler - indir.com

Yaz Mevsiminin En Sıcak Trendi: Samsung Gear Fit

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Dünya Mobil Kongresi'nde tanıtılan Samsung Electronics'in giyilebilir teknolojiler alanındaki amiral gemisi Gear Fit, kullanıcılarına yaz boyunca eşlik ederek, fiziksel olarak aktif olmalarına ve formda kalmalarına yardımcı oluyor.

Geçen aylarda yaptığımız haberle özelliklerini paylaştığımız Gear Fit, sabit adımölçer, kalp atışı hız ölçer, uyku takip sensörü ve kronometre içeren kapsamlı egzersiz araçlarıyla günlük rutinde tüketicilerin hareket seviyelerini takip edebiliyor.

Samsung Gear Fit

Bu yaz hareketsizlikten şikayet edenlerin fitness koçu olmaya aday olan Gear Fit kullanıcılara, spor salonunda veya koşuya giderken günlük rutin faaliyetleri sırasında hareket seviyelerini takip ederek yaşam tarlarından ve mobil bağlantılardan ödün vermeden fit olmalarına yardımcı oluyor.

Kavisli, Süper AMOLED ekranı, bileğe oturan özel tasarımı, gerçek zamanlı bildirim ve takip sistemleri ile kullanıcılarına kesintisiz koçluk yapan Gear Fit ayrıca su ve toza karşı dayanlıklı yapısıyla da dikkat çekiyor.

Her türlü sportif faaliyet sırasında mobil cihazları ile bağlantıda kalmak isteyenler için Gear Fit,  hareket halindeyken bile e-posta, SMS, çağrı, alarm, S-planner gibi anlık bildirimleri takip edebilmeyi ve ulaşılabilir olmayı sağlayarak günlük egzersiz bantlarından çok daha fazlasını sunuyor.

Samsung Gear Fit Siyah, Turuncu, mavi, kırmızı ve Gri kayış rengi seçenekleri sunuyor ve bu sayede kullanıcılar, ruh hallerini ya da tarzlarını yansıtan kendilerine en uygun Gear Fit'i seçebiliyor.





PAYLAŞ