Yaz Anıları TCL'in Akıllı Cihazları ile Ölümsüzleşiyor - Haberler - indir.com

Yaz Anıları TCL'in Akıllı Cihazları ile Ölümsüzleşiyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-27 20:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

20 serisi ile akıllı telefon sektöründe dikkat çekmeyi başaran TCL, cihazlarındaki kamera performansı ile çarpıcı fotoğraflar çekilmesini sağlıyor.

TCL 20 Pro 5G, TCL 20 L+, TCL 20 L, TCL 20 5G ve TCL 20 SE modelleriyle akıllı telefon pazarına 5 yeni üye kazandıran şirket, eğlence ve fotoğraf çekmeyi sevenler için de pek çok yeni özelliğe modellerinde yer verdi. Telefonlardaki özel ekran teknolojisi, özellikle yaz dönemlerinde fotoğraf çekmek isteyenler için yaz tatili anılarını çok daha canlı hale getiriyor ve ölümsüzleştiriyor. Üstelik güneşten korunmak için güneş gözlüğü takan kişilerin de göz önünde bulundurulduğu yeni modellerde TÜV Rheinland sertifikalı Dairesel Polarizasyon Ekran teknolojisi sayesinde güneş gözlüğü kullanılsa da ekranlar mükemmel renkler kolayca fark edilebiliyor ve sorunsuz şekilde fotoğraf çekilebiliyor. Günlük kullanımlarda göz yorgunluğunu ortadan kaldırmak adına ÜV Rheinland Düşük Mavi Işık sertifikasıyla desteklenen yeni telefonlar, böylece çok daha kullanıcı dostu yapıda. 

NXTVISION İle Çarpıcı Renkler!

NXTVISION, TCL’nin 20 serisinde yer alan gelişmiş ekran ve kamera görsel teknolojisi TCL’nin tanıttığı yeni serinin tüm modellerinde destekleniyor. Yeni görüntü teknolojisi daha canlı tonların elde edilmesini sağlıyor  Üstelik teknoloji SDR’den HDR’ye gerçek zamanlı dönüşüm yapılmasında da yetenekli.  TCL 20 Pro 5G gibi modellerinde yer alan 48 MP ultra yüksek çözünürlüklü kamera gibi donanımlar, fotoğraf ve video çekimlerinde kullanıcılara sorunsuz bir deneyim sunuyor. Üstelik TCL'in çoklu ekran işbirliği sayesinde, çekilen görüntüler kolay bir şekilde tablet, PC ya da televizyona aktarılabiliyor.

Telefonlarla Tam Uyumlu Aksesuarlar Dikkat Çekiyor!

Yaz eğlencelerine odaklanan şirket telefonlarında yaratmış olduğu bu özellikler ile birlikte farklı donanımların da kullanılmasını destekliyor. Özellikle deniz kenarında ya da yolculuklarda müzik dinlemek isteyenler için TCL'in MOVEAUDIO S600 gerçek kablosuz Kulaklıkları etkileyici bir performans sunuyor. Hassas ses teknolojisi ve güçlü basları ile dikkat çeken kablosuz kulaklıklarda dokunmatik kontroller ile pratik bir kullanım elde etmek mümkün. Telefon görüşmeleri yapmak, müzik dinlemek, çalma listesini yönetmek ve Google Ses Asistan'ı ile telefonu yönlendirmek çok basit. Tek bir şarj ile 8 saate kadar kullanım kulaklıklar, şarj kutusu ile birlikte 32 saate kadar ek bir şarj ihtiyacı olmadan kullanılabiliyor. 





PAYLAŞ