Yayınlanan görseller Samsung Galaxy S11e'nin tasarımını açığa çıkarttı - Haberler - indir.com

Yayınlanan görseller Samsung Galaxy S11e'nin tasarımını açığa çıkarttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-07 11:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefonları üretilirken bu cihazları geliştirmek adına yan ürünler de anında üretilmeye başlıyor. Bunlardan biri de elbette ki kılıf üreticileridir. Kılıfı üreticileri yeni akıllı cep telefonları hakkında merak edilenleri cevaplamaya devam ediyor. Galaxy S11e için hazırlanan şeffaf kılıf görselleri cihazın tasarımı hakkında çeşitli bilgiler edinmemizi sağlıyor. Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından üretilen Galaxy S11e'nin tasarım bilgisini sunan yüksek kaliteli şeffaf kılıf görselleri sunuldu. AndroidLovers adlı Twitter kullanıcı tarafından sunulan görseller heyecanla beklenen akıllı cep telefonun nasıl göründüğünü belli eden bilgiler sunuyor. 

Samsung Galaxy S11e'nin ekran kısmında selfie kamerasının yer aldığı minik bir delik vardır. Cihazın arka kısmında yer alan dikdörtgen şeklinde oldukça geniş bir kamera modülü yer alıyor. Cihaz üçlü kamera sistemi ile raflarda yerini alacak. 

Samsung Galaxy Note 10 özelliği önceki nesle de geliyorSamsung Galaxy Note 10 özelliği önceki nesle de geliyor

MWC 2020 etkinliğinde resmiyet kazanacak

Hem tasarımı hem de özellikleri ile dikkatleri üzerine toplayacak olan Samsung Galaxy S11e'nin alt kısmında USB Type-C portı yer alırken cihazda 3,5 mm kulaklık girişinin olmaması da dikkat çeken detaylar arasındadır. Samsung Galaxy S11e'nin 151.7 x 9.1 x 7.9 mm (9.1 mm kamera çıkıntısı dahil) boyutlarında olduğunu görüyoruz. Fakat ekrana gömülü ultrasonik parmak izi tarayıcısı ile gelecek olan cihaz kullanıcılar tarafından beğeni kazanacak gibi duruyor. 

Güney Koreli lider tarafından üretilen telefon belirli ülkelerde Snapdragon 865 geri kalanında ise Exynos 990 yonga seti ile beraber satışa sunulacak. Samsung Galaxy S11 adlı akıllı cihazın gelecek yıl Şubat ayı içerisinde gerçekleşecek olan 2020 Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması bekleniyor. 

 


Samsung Galaxy A51 görseli sızdıSamsung Galaxy A51 görseli sızdı
Yeni Samsung Galaxy Buds kablosuz kulaklık çok önemli detay ile geliyorYeni Samsung Galaxy Buds kablosuz kulaklık çok önemli detay ile geliyor
Samsung Galaxy A 2020 serisi tanıtım tarihi belli olduSamsung Galaxy A 2020 serisi tanıtım tarihi belli oldu

PAYLAŞ