Yavaş Çekim Video Oluşturma Uygulaması Steady Camera (Video) - Haberler - indir.com

Yavaş Çekim Video Oluşturma Uygulaması Steady Camera (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Görüntü sabitleme odağında son derece gelişmiş özellikler sunan Steady Camera, iOS 7 işletim sistemli cihazınızla yavaş çekim (slow-motion) videolar oluşturmanızı sağlayan bir kamera uygulamasıdır.

Koşu, yürüyüş ya da herhangi bir yerden atlarken sinema kalitesinde pürüzsüz görüntüler çekmenizi sağlayan uygulama, yapısında bulunan gelişmiş sabitleme teknolojisi sayesinde bu görüntüleri yavaş çekim olarak dönüştürebilmekte ve slow-motion klipleri kaydetmenize imkan tanımaktadır.

Steady Camera

Anında ön izleme, 1:1 ya da 16:9 görüntü formatında video çekme, yavaş çekim başlangıç ve bitiş noktalarını ayarlama ve kesme gibi özellikleri de sunabilen Steady Camera iPhone 4S ve iPhone 5, iPhone 5C ve iPhone 5S üzerinde bile çalışabiliyor.

Uygulama ile elde ettiğiniz yavaş çekim videoları cihazınıza kayıt edebileceğiniz gibi ayrıca Instagram, Vine ya da Whatsapp üzerinde arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

1.99 Usd fiyat etiketine sahip Steady Camera uygulamasını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak iPhone'unuza indirebilir ve uygulama ile oluşturulmuş görüntülerin yer aldığı Steady Camera tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Steady Camera Tanıtım Videosu


PAYLAŞ