Yatırım Alan Tek Kişilik Okey Oyunu Super Rummy - Haberler - indir.com

Yatırım Alan Tek Kişilik Okey Oyunu Super Rummy

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-12 23:59:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geliştiricisi ve yapımcılığı Türk oyun şirket Dotto Games tarafından üstlenen yeni Super Rummy adlı mobil oyun farklı yapısı ile dikkatleri çekiyor. Tek kişilik okey oyunu olarak nitelendirilen bu yeni oyun gerek tasarımı gerekse oynayış biçimi olarak iddalı bir yapıma benziyor. Oyun kategorisi olarak eğlenceli bir yapıya sahip ve okey oyunu olarak kafa çalıştırıcı bir yapıya sahip durumda. Bir anlamda bulmaca severlerinde hoşuna gidebileceği bu oyunun global çapta yayınlandığı ifade ediliyor.

Super Rummy Android İndir

Oyun genel anlamda her yaştan kullanıcıya hitap ediyor ve bu noktada iOS cephesinde App Store ve Android tarafında ise Google Play Store üzerinden tamamen ücretsiz bir şekilde yayınlanmış durumda. Oyun içinde Facebook bağlantısı gerçekleştirerek Facebook arkadaşlarınız ile bir yarış içerisine girebilirsiniz. Global çapta yayınlanan bu oyunun ülkeler arasında oyuncu sıralaması gibi birçok noktasıda yer alıyor.

Super Rummy iOS İndir

Super Rummy İndir

Sizlerde eğlenceli yapısı ve bulmaca kategorisi ile kafa çalıştırıcı biçime sahip olan tamamen Türk yapımı olan Super Rummy oyununu iPhone ve Android akıllı telefonlarınıza indirebilirsiniz.

 





PAYLAŞ