Yaşlılara özel akıllı saat TCL MOVETIME Family Watch duyuruldu - Haberler - indir.com

Yaşlılara özel akıllı saat TCL MOVETIME Family Watch duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-04 15:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji üreticisi TCL, daha çok yaşlı bireylerin daha rahat kullanabilmesi için özel olarak geliştirmiş olduğu yeni nesil akıllı saati MOVETIME Family Watch’u duyurdu. Daha çok akıllı telefonları ile gündeme gelen Çinli şirket TCL, IFA 2020’de gerçekleştirmiş olduğu lansman ile daha çok ileri yaştaki bireylere yönelik hedeflenen TCL MOVETIME Family Watch’u duyurdu. Yaşlılar için çeşitli sağlık ve uyarı özelliklerine sahip olan MOVETIME Family Watch, büyüklerimizin yalnız olduklarında bile acil servislere tek bir tuşla erişmesini sağlıyor.

4G desteği ile gelen MOVETIME Family Watch, yaşlı bireylere daha kolay bir kullanım sağlamak için eller serbest arama gerçekleştirebiliyor. Diğer yandan saatte yer alan ilaç hatırlatıcı, düzenli ilaç kullanan yaşlılara faydalı bir yardımcı olması hedefleniyor. Otomatik düşme algılama ve kalp atış hızı takibi ise saatin diğer dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.

TCL yeni akıllı telefon ailesi 10 serisini tanıttıTCL yeni akıllı telefon ailesi 10 serisini tanıttı

TCL MOVİE TIME özellikleri ile dikkat çekiyor

Tahmin edebileceğiniz üzere MOVETIME Family Watch olası bir düşme esnasında sadece bunu tespit etmek değil ayrıca düşen kişinin basit bir komutu ile 60 saniye içinde ilk yardım ekiplerine uyarıda bulunuyor. Kullanıcı acil bir durum olmadığı hallerde ise bu uyarıyı iptal edebiliyor. Diğer yandan kalp atış hızı sensörü, MOVETIME Familty Watch takıldığı süre boyunca kullanıcının kalp atış hızını takip etmeye devam ediyor. Aşırı hızlı veya aşırı yavaş gibi düzensiz kalp faaliyetlerinde ise kullanıcı uyarıyor. MOVETIME Familty Watch ile diğer yandan kalori, uyku ve egzersiz takibi gibi özelliklere de sahip durumda.

TCL MOVETIME Familty Watch, gri ve siyah olarak iki farklı renk seçeneğiyle geliyor. AMOLED bir ekrana sahip olan akıllı saatin arayüzü, görme rahatsızlığı yaşayan bireyler için ise büyük simgeler içerecek şekilde optimize edilmiş durumda. Model 229 euro fiyat etiketi ile satışa sunulacağı açıklandı.


TCL 10L Türkiye'de satışa çıktıTCL 10L Türkiye'de satışa çıktı
Bugün lansmanı yapılan TCL 10 Plus ve TCL 10 SE'nin fiyatı belli olduBugün lansmanı yapılan TCL 10 Plus ve TCL 10 SE'nin fiyatı belli oldu

PAYLAŞ