Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu Sponsorluğu - Haberler - indir.com

Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu Sponsorluğu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-18 18:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

2005 yılından bu yana Türkiye'nin ileri gelen toplulukları arasından yer almayı başaran Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu, her yıl Kariyer Günleri, Sektör Günleri ve Zirve adlı üç etkin gerçekleştirmektedir.

Söz konusu bu etkinliklere ek olarak aynı zaman pek çok sosyal sorumluluk projeleri ve teknik geziler gibi etkinliklerde Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu tarafından yapılmaktadır. Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu, esasları amaç ve tüzüğünde belirtilmiş, gönüllük temeline dayalı aktif olarak çalışmalarını sürdüren bir öğrenci topluluğudur. Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu, indir.com ailesi ile olası iş birliği içerisine girmeye hazırlanıyor. Bu konu ile ilgili olarak gerekli sponsorluk paketi ve topluluğun çalışmalarına dair geniş bilgi verildi. 

Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu sponsorluk paketi kapsamında beklentiler ve sağlanacak destekler detaylı bir şekilde bildiriliyor. Anlaşmanın sağlanması halinde süreç ve içerik geliştirmek adına çalışmalar yapılması planlanıyor. Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu'na indir.com'un sponsor olması halinde, etkinlik ve projelerin hızla yürütülmesi hedefleniyor. Tamamen gönüllülük esası olan bu topluluk, öğrenci gelişimi, ortaklık ve proje yönetimi hakkında fayda sağlar. 

 





PAYLAŞ