Yarış Oyunu Jet Car Stunts 2 Android'e Geldi! (Video) - Haberler - indir.com

Yarış Oyunu Jet Car Stunts 2 Android'e Geldi! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

True Axis tarafından ilk olarak geçen Ocak ayında iOS platformunda yayınlanan yarış oyunu Jet Car Stunts 2, nihayet Google Play'deki yerini aldı. Oyun üç boyutlu ilginç görseller eşliğinde heyecan dolu bir yarış deneyimi sunuyor.

Gökyüzünde asılı duran pistler üzerinde birbirinden güçlü motorlara sahip yarış araçlarıyla etapları tamamlamaya çalışacağınız oyunda toplam 120 farklı bölüm yer alıyor. Bunun haricinde 4 farklı oyun modu, 3 farklı zorluk seviyesi ve 7 farklı araç bulabileceğiniz yapımda kontroller ise sanal butonlar ve jiroskop yardımıyla sağlanıyor.

Jet Car Stunts 2

Tıpkı iOS sürümünde olduğu gibi ücretsiz oynayabileceğiniz oyundaki bazı bölümleri oynamak için, bu bölümleri içeren paketleri satın almanız gerekiyor. Ayrıca oyunda kendi pistlerinizi yaratabileceğiniz bir de editör bölümü bulunuyor. Bu bölümde tasarladığınız pistleri kaydetmek ve paylaşmak içinse belirli bir ücret ödemeniz gerekiyor.

Alışık olmadığımız sıradışı pistleriyle heyecan ve adrenalin dolu bir yarış deneyimi sunan Jet Car Stunts 2'yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Jet Car Stunts 2 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ