Yarış Arabalarıyla Futbol Oyunu: Soccer Rally 2 (Video) - Haberler - indir.com

Yarış Arabalarıyla Futbol Oyunu: Soccer Rally 2 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Klasik araba yarışı oyunlarına farklı bir anlayış kazandıran Soccer Rally 2'de kontrol edeceğiniz arabalar ile bir futbol topunun peşinden koşacak ve rakibinizin kalesine gol atmaya çalışacaksınız.

Mobil oyun geliştiricisi IceFlame Ltd tarafından ortaya çıkarılmış olan ve oldukça eğlenceli bir oynanış sunan oyunda, 9 farklı araba türünden dilediğinizi seçerek farklı tasarımlara sahip sahalarda kontrol edeceğiniz yarış arabanız ile devasa bir topun peşinden koşacak ve rakibinizin kalesine gol atmak için mücadele edeceksiniz.

Soccer Rally 2

Tek kişilik oyun modunun yanı sıra aynı cihaz üzerinde arkadaşınızla karşılaşma imkanı sunan çoklu oyun modunu bulabileceğiniz Soccer Rally 2'de, 20 farklı turnuvaya katılabilir ya da kendinizi geliştirmek için oyun içerisinde bulunan Academy modundaki 90 farklı mücadeleye de katılma imkanı bulabileceğiniz yapımda kazandığınız maçlardan elde ettiğiniz puanlarla arabanızı özelleştirebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanan Soccer Rally 2 Oynanış Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Soccer Rally 2 Oynanış Videosu


PAYLAŞ