Yarın itibari ile ücretli olacak mobil internet paylaşımı nasıl ücretsiz yapılır? - Haberler - indir.com

Yarın itibari ile ücretli olacak mobil internet paylaşımı nasıl ücretsiz yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-14 17:16:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

15 Ocak tarihi itibari ile ücretli olacak mobil internet paylaşımını, bazı seçenekler yardımıyla ücretsiz olarak paylaşmaya devam edebileceksiniz.

2018 yılının sonlarından ve bu yılın başlarından beri, gündemin en çok odaklandığı noktalardan birisi, internet paylaşımının artık ücretli olacak olması oldu. Bilindiği üzere bu durum gündeme geldiğinden beri, kullanıcılardan büyük tepkiler aldı ve bu karardan dönülmesi talep edildi. fakat kararla alakalı kesin bir değişiklik olmadı. 15 Ocak yani yarın itibariyle ücretli olacak olan internet paylaşımını, dolaylı olarak yine ücretsiz paylaşmaya devam edebileceksiniz.

Turkcell'den, ücretli mobil internet konusunda son kararTurkcell'den, ücretli mobil internet konusunda son karar

Mobil internetteki AKK kaldırıldı mı?

Ücretsiz mobil internet paylaşımı nasıl yapılır?

Daha önce de ücretsiz mobil internet paylaşımı yapılabileceğinin mümkün olduğu haberi çıkmıştı. Hala bu konuda bilgi sahibi olmayanlar için, aşağıdaki adımları izlemek, ücretsiz mobil internet paylaşımı yapmanıza yardımcı olacaktır;

  1. Elinizde Android işletim sistemi ile çalışan bir telefon olması gerekiyor. Bu cihazdan, aşağıda yer verdiğimiz ve “EasyTether” uygulamasını indirin. Sizin için “Lite” sürümü yeterli olacaktır.
  2. Seçilmemişse  Bluetooth seçeneğini seçip aktif hale getirin.
  3. Daha sonra Bluetooth Setup Wizard sekmesine girin.
  4. Buradan da Windows Setup bölümüne geldiğinizde, size iki seçenek sunulacak. İsterseniz Driver dosyalarını telefona indirip PC’ye kopyalayın, isterseniz de verilen bağlantı yardımıyla PC üzerinden indirin.
  5. PC üzerindeki kurulum işlemini tamamlayın.
  6. Denetim merkezi üzerinden, EasyTether uygulamasına sağ tıklayıp, “Bluetooth: All Paired Devices” seçeneğini seçin. Buradan, Bluetooth’u açık telefonunuzu bulabilirsiniz. Bağlantı işlemini tamamlamanız halinde, mobil internet paylaşımını Bluetooth üzerinden ücretsiz bir şekilde yapmış olacaksınız.



İlgili uygulamalar
Yapay zekalar, internet sitelerinin güvenlik duvarlarını aşabiliyorlarYapay zekalar, internet sitelerinin güvenlik duvarlarını aşabiliyorlar
Mobil internetteki AKK kaldırıldı mı?Mobil internetteki AKK kaldırıldı mı?

PAYLAŞ