Yaratıcı Instagram hikayeleri oluşturabilmek için 10 püf nokta - Haberler - indir.com

Yaratıcı Instagram hikayeleri oluşturabilmek için 10 püf nokta

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-10 09:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Halihazırda dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya platformu olarak ilk sıralarda gelen ve adeta hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan Instagram, çeşitli özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Instagram'ın şüphesiz en sevilen özelliklerinden biri Hikayeler. Instagram'ın hikayeler özelliği ile kullanıcılar belirli süreliğine anlık video ya da görüntü paylaşımı yapabiliyorlar. Yazımızda, Instagram Hikayelerinizi her zamankinden daha etkili hale getireceğiniz 10 özellikten bahsedeceğiz. 

Facebook şirketinin, adeta Snapchat uygulamasından kopyalayarak Instagram'a getirdiği Hikayeler özelliği, uygulamanın günümüzde bu denli popüler olmasını sağlayan temel etkenler arasında yer alıyor. Bildiğiniz üzere Instagram Hikayeler özelliğini kullanarak paylaşmış olduğunuz hikayeler, 24 saat sonra uygulama tarafından otomatik olarak siliniyor. Tabi bu durum elbette ki kullanıcıların yaratıcı içerikler oluşturmasına engel bir durum değildir. Instagram Hikayeler özelliğini, tıpkı fotoğraflar ve videolar gibi yaratıcılık özelliğinizi ön plana çıkarabileceğiniz temel Instagram özelliklerinden biridir. Platformun içerikler kısmı sınırlı gibi gözüküyor olsa da sahip olduğunuz imkanları kendi yaratıcılığınız ile birleştirerek ortaya çok daha başarılı içerikler çıkarabilirsiniz. Bu sayede sizi takip eden kullanıcılara çok daha kaliteli içerikler sunabilirsiniz. 

Yine bir Instagram özelliği Facebook’a geliyorYine bir Instagram özelliği Facebook’a geliyor

Instagram Hikayeleri geliştirin

Dünyanın en büyük video paylaşım platformu YouTube platformunda 300 binden fazla abonesi olan bir mode vlogger'ı Nathalie Muñoz, uygulamayı kapatmadan mevcut hikayeleriniz üzerinde efektif düzenlemeler yapabileceğiniz çeşitli bilgiler veriyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda Muñoz, herhangi bir üçüncü parti uygulama kullanmaya gereksinim duymadan sadece platformun sunduğu araçlar ile beraber yazılar üzerinde gökkuşağı degradeleri oluşturuyor, fontlarla oynuyor, sis efekti yaratıyor ve kıvrımlı metinler gibi daha birçok işlemi kolaylıkla yapabiliyorlar. Bunun yanı sıra aynı zamanda kalem aracını seçmek yerine vurgulayıcı aracı seçerek el yazısı metinlerin çok daha hoş bir görünüm elde etmesini sağlayabilirsiniz.

Mevcut Instagram araçları ile beraber aslında yapabileceklerinizin sınırı oldukça geniştir. Burada önemli olan hangi aracı nerede ve nasıl kullanmak istediğinizdir. Halihazırda gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olan Instagram profilinizi ve aynı zamanda Instagram Hikayeler özelliğini her zamankinden daha etkili bir şekilde kullanmak isterseniz sizde mevcut özellikleri nasıl kullanmanız gerektiği konusunda detaylı bir araştırma yaparak ilerleme kat edebilirsiniz. Sizde Instagram'ın Hikayeler özelliğini çok daha etkili bir şekilde kullanın. 

 

 


İlgili uygulamalar
Facebook, Instagramlaşma yolunda ilerliyor! Bir Instagram özelliği daha Facebook yolcusuFacebook, Instagramlaşma yolunda ilerliyor! Bir Instagram özelliği daha Facebook yolcusu
Instagram keşfet nasıl çalışıyor? Resmi açıklama geldi!Instagram keşfet nasıl çalışıyor? Resmi açıklama geldi!
Kaldırılan Instagram beğeni sayılarını gösteren eklenti!Kaldırılan Instagram beğeni sayılarını gösteren eklenti!

PAYLAŞ