Yapı Kredi'den Şubesiz Bankacılık Uygulaması: Nuvo (Video) - Haberler - indir.com

Yapı Kredi'den Şubesiz Bankacılık Uygulaması: Nuvo (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yaptığı telefon bankacılığı reklamıyla hafızalarda yer edinen Yapı Kredi Bankası, mobil bankacılık alanında ortaya çıkardığı özel markası Nuvo'yu ve bu marka için geliştirdiği mobil bankacılık uygulamasını tanıttı.

NUVO adı verilen marka ile Yapı Kredi, özellikle genç profesyonellerle beraber üniversite öğrencilerini hedef alırken kullanıcıların şubeye gitmeden temel bankacılık işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde yaparak çeşitli indirimlere de ulaşabilmelerini amaçlıyor.

Yeni nesil bankacılık alanında ortaya çıkan Nuvo'nun web sitesi haricinde geliştirilen mobil uygulamaları sayesinde de kullanıcılar, şubeye gitmeden mobil cihazları üzerinden Nuvo başvurusu yaparak anında üye olabilecekler.

Yapı Kredi Nuvo

Nuvo'ya üye olan kullanıcılar ise; hesap işletim ücreti ödemeyecekleri gibi yüksek faiz oranları ile yatırım yapabilir, para durumlarını giriş yapmadan takip edebilir, fatura ödeme, havale ve eft gibi işlemleri ücretsiz olarak yapabilirler. Ayrıca Play Kart ve WorldCard sahipleri kendilerine sunulacak olan pek çok avantajdan yararlanabilecekleri gibi Nuvo kampanyalarından da faydalanabilecekler.

Tüm bunlara ek olarak vadeli veya vadesiz hesap açılışı, kredi kartı başvurusu, Nuvo TL card başvurusu, esnek hesap başvurusu, para transferleri ve şans oyunları ödemeleri gibi daha birçok işlemi yapabilmenizi sağlayan Nuvo mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir ve Nuvo Reklam Videosu'nu izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ