Yapay Zekalı Yeni Honor 10'a Ait İlk Görsel - Haberler - indir.com

Yapay Zekalı Yeni Honor 10'a Ait İlk Görsel

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Huawei'nin yükselişi devam ediyor. Özellikle Huawei P serisi ile yüksek başarılar yakalayan ve en yakın rakiplerinden olan Samsung ile Apple'a kafa tutmaya başlayan başlıca şirketlerin birisi oldu. Dünya genelinde en fazla satış yapan üçüncü akıllı telefon üreticisi olan Huawei'nin yan markası olarak nitelendirilen Honor ailesinin yeni iddialı modellerini görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise firmanın Note serisinin yeni üyesi olması beklenilen Honor 10'a ait olduğu iddia edilen yeni bir görsel ortaya çıktı. Çin ve ABD arasındaki ticari boyutu büyütmeye devan eden Huawei'nin son yıllarda iyi bir çıkış yakaladığı ve ABD yasaklarına rağmen en fazla satış yapan 3. Şirket konumunda olduğu biliniyor.

Huawei kendi işlemci ve ekranlarını üreterek bu noktada maliyeti düşük seviyelerde tutabiliyor. Bu düşük maliyetli modelleri ise Honor çatısı altında pazarda yerini bulunuyor. İşlemcilerine yapay zeka desteğide getiren şirketin bu noktada fiyat performans ürünleri ortaya koyduğu biliniyor. Honor'un en güçlü modeli olacak olan Note 10 modelinin yapay zeka destekli olduğu biliniyor. Şimdi ise bu yılın yeni Honor modelini Temmuz ayı sonu ile beraber görmemiz bekleniyor. Honor 10 modelinde başlıca olarak yapay zeka desteğine sahip Kirin 970 işlemcisi bulunacak. Oldukça ince çerçevelere sahip olacak modelin yeni paylaşılan görseli ile iddialı bir tasarıma sahip olması bekleniyor.

Büyük ekrana sahip olacak cihazın 6.9 inç olması ve grafik tarafında ise GPU Turbo teknolojisi yer alacak. Batarya tarafında ise tam 6000 mAh değere sahip bir pilin yeni modelde yer alması bekleniliyor. Kamera yeteneklerinde ise yine çift kamera yapısı ile beraber yapay zeka sistemini göreceğiz.





PAYLAŞ