Yapay Zekalı Takvim Uygulaması: TimeFul (Video) - Haberler - indir.com

Yapay Zekalı Takvim Uygulaması: TimeFul (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sıradan gibi görünse de aslında sunduğu özellikler ve sahip olduğu yapay zeka sayesinde bilindik uygulamalardan daha farklı bir yapıya sahip olan TimeFul, tüm takvimlerinizi bir araya toplayan ücretsiz bir mobil takvim uygulamasıdır.

Tasarımı ve arayüzünden ziyade içerisinde bulunan yapay zeka teknolojisiyle dikkat çeken TimeFul, kullandıkça kendisini geliştirebilen ve boş zamanlarınızı en verimli şekilde değerlendirmenizi sağlayan bir yapıya sahip. Kısaca uygulama sürekli olarak ertelediğiniz küçük işleri yapmanız için size kolaylık sağlıyor diyebiliriz.

TimeFul

Yapacağınız işler için saat bazında zaman seçimi yapmak istemediğiniz durumlarda bugün, bu hafta ya da şu tarihten sonra gibi seçenekleri bulabileceğiniz uygulama, diğer uygulamalardan farklı olarak en verimli zamanınızı ve öneri alma sıklığını Ayarlar bölümünden belirlemenize imkan tanıdığı gibi görev, çalışma veya uyku saatlerinizi kayıt altına alabiliyorsunuz.

Google Calendar, Microsoft Outlook-Exchange, Yahoo! Calendar, Apple iCal ve diğer takvim uygulamalarıyla senkronize çalışabilen TimeFul, Stanford Üniversitesi yapay zeka laboratuarı yöneticiliği yapmış seri girişimci Yoam Shoham tarafından kurulan TimeFul Inc. girişiminin bir ürünü.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone cihazlarınızda kullanabileceğiniz Timeful uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebileceğiniz gibi uygulamayla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. manşet görseli: toptechnews




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ