Yapay zekalı Lenovo Yoga S940 incelemesi! - Haberler - indir.com

Yapay zekalı Lenovo Yoga S940 incelemesi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-13 21:01:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

M ABD'nin en büyük teknoloji fuarı olan CES 2019'daki en yeni teknolojileri takip ederek siz değerli okurlarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu defa ekran kasa oranının gayet iyi bir seviyeye çıkartan ve tersine ekran çentiği ile tüm gözleri üzerine toplamayı başaran Lenovo Yoga S940'ı sizler için inceledik. 

Windows Hello desteği sunan kamerası, ekranın üzerinde bulunan çentikte yer alan Leonovo Yoga S940, başarılı tasarımının yanı sıra sağlam ve dayanıklı donanım özellikleri sunuyor. Gayet zarif bir görntüye sahip olan bu bilgisayar, aynı zamanda yapay zeka desteği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Serinin yeni üyesi, incecik çerçeveleri ve hafif materyal kullanımının dışında toplamda 1.2 kg ağırlığa sahip. 1080p (400 nit) ve 4K (500 nit) olmak üzere iki farklı çözünürlük sunana cihaz, 13.9 inçlik IPS LCD ekranla karşınıza çıkıyor. Her iki modelde de HDR desteği sunan şirket, diğer donanım özellikleri de ekran ile aynı şekilde etkileyici. 

Yeni Lenovo Legion Y530 hem performansa hem tarza değer veren oyuncuların tutkusu olacakYeni Lenovo Legion Y530 hem performansa hem tarza değer veren oyuncuların tutkusu olacak

Lenovo Yogo ve ThinkPad modelleri yenilendi 

1 TB depolama alanı sunuyor

İşlemci açısından ele alacak olursak, 8. nesil Intel i5 ve i7 Core işlemciler arasında seçenekler sunuyor. Bellek konusunda ise gayet etkileyici olan cihaz, 8 GB ve 16 GB arasında seçim yapmanıza imkan tanıyor. Aynı zamanda 1 TB depolama alanı sunan bilgisayarı, SSD'ye kadar yükseltebiliyorsunuz. Asistan tarafında hem Alexa hem de Cortana desteğine sahip olan cihaz, 1080p çözünürlükte 15 saate kadar pil ömrü sunuyor. 


Çerçevesiz Ekranlı Lenovo Z5 Pro TanıtıldıÇerçevesiz Ekranlı Lenovo Z5 Pro Tanıtıldı
Tasarımıyla Dikkat Çeken Lenovo Z5s TanıtıldıTasarımıyla Dikkat Çeken Lenovo Z5s Tanıtıldı

PAYLAŞ