Yapay zeka harikası akıllı telefon: Casper VIA P3 - Haberler - indir.com

Yapay zeka harikası akıllı telefon: Casper VIA P3

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-25 09:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Ülkemizin başarılı teknoloji şirketlerinden Casper, yeni akıllı cep telefonu Casper VIA P3'ü tüketiciler ile buluşturdu. Günümüzün en popüler özelliklerinden yapay zeka ile donatılmış olan Casper VIA P3, şık tasarımı ve geniş ekran özelliği ile beğenileri toplayacak gibi gözüküyor. İki adet arka kameraya sahip olan bu yeni Casper cihaz, performanslı işlemcinin yanı sıra ince ve hafif bir tasarıma sahip olup aynı zamanda yüksek performansı ile gelişmiş kullanıcı deneyimi sunuyor. 

Akıllı cep telefonu pazarında iddialı bir şekilde varlığını sürdüren Casper, yansıtmalı siyah cam gövdesi, 160 gr ağırlığa ve 8.1 mm inceliği ile akıllı cep telefonu kullanıcılarına zarif bir deneyim sunuyor. 

Oyuncular İçin Tasarlanan Casper Excalibur G900 ÇıktıOyuncular İçin Tasarlanan Casper Excalibur G900 Çıktı

Casper VIA P3 beğeniye sunuldu

Android 9.0 Pie işletim sistemi ile güçlendirilen Casper VIA P3, 4+4 çekirdekli işlemcisi ve güçlü bileşenleri sayesinde kullanıcıların beğenisini kazanacak. Yapay zeka teknolojisine sahip olan söz konusu bu akıllı cihaz, 13 MP+5 MP çift arka ve 8 MP ön kamerasıyla, kamera kısmında da tatmin edecek. 256 GB'a kadar artırılabilen depolama alanı ile beraber Type-C desteği ve yüz tanıma teknolojisi de cihazda yer alıyor. 

Cihazda bulunan MediaTek’in yapay zeka destekli Helio P60 işlemcisi sahip olduğu 2.0 GHz yüksek frekans hızı ile beraber tüm uygulamaların hızla çalışmasını sağlıyor. Aynı zamanda 12 nanometre mimarisindeki 8 çekirdekli işlemci ile rakiplerine göre yüzde 70’e varan üstünlük sağlayarak yüksek performans gerektiren çoklu işlemlerin saliseler içerisinde üstesinden geliyor. Bununla birlikte işlemcide bulunan 12 nanometre diğer modellere göre daha fazla batarya optimizasyonu sağlayarak yoğun kullanımda bile üstün performans gösteriyor.

Tüm özelliklerin yanı sıra aynı zamanda yansıtmalı siyah cam gövdesi sayesinde estetik olarak oldukça şık olan Casper VIA P3, 2.5D kavisli cam kaplamasının sağladığı ergonomik yapı sayesinde ele rahatlıkla oturuyor. Bu da kullanım kolaylığı sağlar. Geniş ekranı ile kullanıcıların beklentilerini karşılayan söz konusu cihaz, 19.9 ekran oranı ve 5.86’ ekran boyutu, kullanıcılara kaliteli görsel ve video sunmada büyük avantaj sağlıyor. Öte yandan çentikli ekran daha fazla kullanım alanı sunarak; oyun oynarken, sosyal medyada gezinirken veya video izlerken daha fazla ayrıntının görünür olmasını sağlıyor.

3 GB RAM özelliğine sahip olan Casper'ın yeni cihazında yer alan USB Type-C girişi, en sık yapılan işlemlerden biri olan bilgisayara fotoğraf, video ve belgeleri aktarırken dosyanın yavaş iletilmesi sorununu ortadan kaldırıyor. USB Type-C girişi yüksek boyutlu fotoğrafları, videoları, belgeleri, filmleri veya müzik arşivini birkaç dakika içerisinde hem kolay hem de güvenli bir biçimde yedekleme şansı sunuyor. Diğer taraftan kullanıcılar 5V2A’lik adaptörüyle gelen Casper VIA P3’ü kısa sürede hızlı bir şekilde şarj edebiliyor. Bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda Android 9.0 işletim sistemi sayesinde yepyeni özellikler ve içerikler ile gelen Casper VIA P3, kullanıcılara zamandan tasarruf, pil ömrünü iyileştirme, ekran parlaklığını ayarlama ve telefon kullanımları hakkında ayrıntılı bilgi sunma gibi bazı kolaylıklar da sağlıyor. 3000 mAh batarya kapasitesi ile şarj konusunda da rakiplerinden üstün olan cihaz kutudan çıkarken, AC adaptör, USB kablosu, mikrofonlu kulaklık, koruma kılıfı, ekran koruma jelatini, SIM iğnesi gibi aparatlarda yer alıyor olacak. 


Ultra Şık Ultra Hafif: Casper Nirvana C400 Vitrinde!Ultra Şık Ultra Hafif: Casper Nirvana C400 Vitrinde!
Casper VIA S Yenilikleriyle Ezber BozuyorCasper VIA S Yenilikleriyle Ezber Bozuyor
Casper yeni amiral gemisini tanıttıCasper yeni amiral gemisini tanıttı

PAYLAŞ