Yanınızda iPhone varsa pasaport taşımanıza gerek kalmayabilir - Haberler - indir.com

Yanınızda iPhone varsa pasaport taşımanıza gerek kalmayabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-10 14:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Apple tarafından ABD Patent ve Marka Bürosu’na yapılan yeni bir başvuru dikkat çekti. iPhone kimlik saptama teknolojisi ise yeni bir dönem başlatmak istiyor.

iPhone kullanımını hayatın her alanına sokmak isteyen Apple, kimlik saptama teknolojisi için başvuruda bulundu. Başvurunun merkez tarafından kabul edildiği açıklanırken bu yeni sistem telefonların kullanım alanlarının çok daha genişleyeceğini de gösterdi. Ödeme sistemlerinin ardından kimlik onaylarının da yapılabilir durumda olması, kişilerin sadece cep telefonuyla dahi kolay bir şekilde işlemlerini yapabilecek.

Yeni iPhone modelleri ne zaman çıkacak?Yeni iPhone modelleri ne zaman çıkacak?

2018'in ilk çeyreğinde en çok satan telefon: iPhone X

Bilgiler telefondan aktarılacak

Elde edilen bilgilere göre telefonda şifreli bir şekilde tutulan veriler, istenilen protokole aktarılacak. Güvenli bir şekilde yapılacak bu işlemler sonrasında ise herhangi bir kağıda, evraka gerek kalmadan tüm işlemler iPhone aracılığı ile yapılabilecek. Verilerin güvenliliğinin sağlanması ve sistemin güvenli bir şekilde kullanılabilmesi adına ise Apple tarafından Touch ID ya da Face ID gibi teknolojiler kullanılacak.

Haber bugün dünya genelinde oldukça dikkat çekerken yeni tasarım ve sistem ile birlikte sadece Apple için değil, özel şirketlerden farklı alanlardaki işlemlere kadar bu sistemin geliştirilerek kullanılması bekleniyor.

IPhone Ve IPad İçin En İyi Ücretsiz Navigasyon Uygulamaları


iOS 12 Beta sürümü iPhone X Plus'ın tasarımı hakkında biraz fikir verdiiOS 12 Beta sürümü iPhone X Plus'ın tasarımı hakkında biraz fikir verdi

Siri Defining Mother twice on iPhone results in a swear word


PAYLAŞ