Yandex'te Dünya Kupası'na Hazır - Haberler - indir.com

Yandex'te Dünya Kupası'na Hazır

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünya Kupası maçları hakkındaki bilgilere internet üzerinden doğru bir şekilde ulaşılabilmesi için çeşitli servislerini hayata geçiren Google ve Facebook'tan sonra Yandex'te kupa heyecanını kullanıcılarına sunacağını duyurdu.

Dünya kupası süresince futbolseverler maç bilgilerinden grupların istatistiklerine, canlı anlatımlardan golleri izlemeye, maç sonrası gollere ve özetlere doğrudan erişebilme gibi seçeneklere Yandex üzerinden erişebilecekler.

Hem arama sonuç sayfasında hem de Dünya Kupası özel sayfası üzerinden erişilebilecek servis kullanıcılara, maç öncesi, maç esnası ve maç sonrası için özel olarak hazırlanmış sonuç ekranları aracılığıyla detaylı veriler sunacak. 

Yandex Dünya Kupası Arama

Maç öncesi ekranı üzerinden takımlarla ilgili kadro bilgileri, maç saati ve maçların hangi kanallarda yayınlanacağı görebileceği gibi maç esnasında ise maçın canlı yayın bağlantısı paylaşılabilecek.

Bunun yanı sıra, maçları izleyecek durumda olmayan kullanıcılar da Yandex'in özel olarak sunacağı canlı yazılı anlatım özelliğiyle maçları takip edebilme şansına sahip olacaklar. Maç sonrasında ise kullanıcılar Yandex üzerinden direkt olarak maçın özet linkine erişerek, özet görüntüleri izleyebilecekler.

Tüm bu bilgilere erişmek içinse tek yapmanız gereken arama sayfasına örneğin 'Brezilya maçı' ya da 'Brezilya Hırvatistan' gibi ifadelerin yazılması yeterli olacak. Ayrıca gruplardaki puan durumlarını veya gelecek maçların bilgilerini arama sayfasına 'dünya kupası gruplar' ya da 'dünya kupası fikstür' gibi ifadeler yazarak ulaşabilirsiniz.

Yandex'in Dünya Kupası için hazırladığı ve turnuva boyunca kullanıcılar tarafından en çok aranan içeriklere ulaşmak içinse f14.yandex.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yandex'in mobil cihazlarda arama yapmak için kullanabileceğiniz mobil uygulamalarını da aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ