Yandex.Browser ile Tıkla Konuş - Haberler - indir.com

Yandex.Browser ile Tıkla Konuş

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yandex, web tarayıcısı Yandex.Browser için bugün yayınladığı Tıkla-Konuş özelliği ile kullanıcıların masaüstü tarayıcısını kullanarak cep telefonları üzerinden arama yapabilmelerini sağlıyor.

2013 Haziran'ın da mobil platformlar için tarayıcı hizmetini de vermeye başlayan Yandex, bugün duyurduğu ve Yandex.Browser' a kazandırdığı özelliği ile masaüstü kullanıcılarının tarayıcıyı kullanarak sadece tek bir tıklama ile cep telefonu üzerinden arama yapılabilmesini mümkün hale getirdi. Tıkla Konuş adı verilen bu özellik sayesinde Yandex.Browser 'ın masaüstü sürümününde herhangi bir web sayfasındaki telefon numarasına tıklayan kullanıcılar arama komutunu cep telefonlarına direkt yönlendirilerek kolay bir şekilde arama yapabilmeleri sağlanıyor.

Özellikle zaman kaybını önleyecek olan Yandex.Browser'daki bu yeni özellik ayrıca numaraları, arama için gerekli olan formata çevirerek aramayı yapacak olan akıllı telefona bildirim olarak gönderebilmekle beraber gönderilen bildirim kullanıcı tarafından onaylandıktan sonra arama yapılabiliyor.

Tıkla-Konuş özelliğine sahip Yandex.Browser'ı Windows PC için buraya, Mac PC için buraya, iPhone için buraya, iPad için buraya ve Android için buraya tıklayarak ücretsiz olarak indirebilir ve masaüstü bilgisayarınız ile mobil telefonlarınızı birbirleriyle eşitleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ