Yandex yaptığı işbirliğiyle birçok firmanın yer bilgisini haritalara ekledi - Haberler - indir.com

Yandex yaptığı işbirliğiyle birçok firmanın yer bilgisini haritalara ekledi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-15 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler navigasyon uygulamalarından birisi olan Yandex Navigasyon ile Foursquare arasında yapılan anlaşma ile restorant, sinema ve birçok AVM'lerde yer ala iş merkezlerinin tüm detayları Yandex haritasında eklendi. Birçok kullanıcı tarafından kullanılan Yandex Navigasyon'a büyük bir güncelleme gelerek AVM, iş merkezleri sinemalar ve birçok mekanların kurum bilgileri haritaya eklendi. Veritabanı dahada zenginleşen Yandex'in bu güncellemeyi dünya genelinde 105 milyondan fazla kurum bilgisine sahip olan Foursquare ile yapılan anlaşma ile gerçekleştirildiği açıklandı.

Konum bilgilerini sunan Foursquar'den aktarılan kurum bilgileri filtrelenerek en güncel halleri Yandex Navigasyon veri tabanına eklenmiş oldu. Kullanıcılar bu güncelleme ile artık yeni açılan mekan ve birçok aradıkları mekanları kolay bir şekilde bulabilecekler. Bu kapsamda Yandex Navigasyon'a ilk etapta kafe, sinema, restoran, tiyatro, AV ve müze gibi çeşitli kategorilerde birçok kurum bilgisi haritaya eklenecek.

Yandex çalışmalarını sürdürerek 3 kat daha fazla verileri eklemeyi ve milyonlarca kurumun bilgisine Yandex Navigasyon ile erişilebilir olmasını hedefliyor. Bakalım Yandex Navigasyon'un bu yeni güncellemesi kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz.





PAYLAŞ