Yandex Hesabı Silme İşlemleri Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Yandex Hesabı Silme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-01 09:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Kendinize özel bir Yandex hesabı açıp, Yandex'in sunduğu hizmetlerden memnun kalmadıysanız Yandex hesabını silmek isteyebilirsiniz. Yandex.Çeviri, Yandex Harita, Yandex Disk, Yandex Navigasyon ve diğer hizmetlerden faydalanmak için kendinize ait bir Yandex hesabınızın olması gerekiyor. Tüm hizmetlere rağmen hesaptan memnun kalmadıysanız bir süre sonra Yandex hesabınızı silmek isteyebilirsiniz. Konu ile ilgili yazımızı kendinize referans alabilirsiniz. 

Rusya ülkesinde lider konumda olan ve ülkemizde de ciddi ölçüde kullanıcı sayısına sahip olan popüler arama motoru Yandex, mobil cihazların son derece önem kazandığı günümüzde hayat kurtarma niteliğine sahip birçok servis bulunuyor. Yandex'in sunduğu hizmetlere bakmak gerekirse, Yandex Navigasyon, araç kullanımı esnasında canlı trafik durumu göstermenin yanı sıra aynı zamanda sesli yol tarifi ile size yardımcı olur. Yandex Browser ise, alternatif bir wep tarayıcısı arayanlar için hazırlanmış bir hizmettir. Yandex Haritalar hizmeti ise, ilk kez gittiğiniz şehirlerde yer yön konusunda size yardımcı olacak bir hizmet sunuyor. Yandex Mail, birbirinden farklı birçok e-posta istemcisini destekleyen bir sistem sunuyor. Yandex Dsik, 20 GB'a kadar ücretsiz depolama alanı veren bir bulut sistemi sunuyor. 

Yandex ilk akıllı telefonunu tanıttıYandex ilk akıllı telefonunu tanıttı

Bu servislerin her biri Yandex'in sunduğu önde gelen hizmetler arasındadır. Bu hizmetlere rağmen Yandex'in uygulamalarını takip eden kullanıcılar kadar, diğer şirketlerin sunduğu hizmetler ile kıyaslama yapıp aradıkları özelliklere kavuşan kullanıcılar Yandex'ten vazgeçme yolunu tercih ediyorlar. Sizde bu kullanıcılardan biriyseniz, Yandex hizmetinden faydalanmak için açmış olduğunuz hesabınızı tamamen silmek istiyorsanız bunu adım adım takip ederek gerçekleştirebilirsiniz. Yandex hesabınızdan vazgeçtiyseniz ve artık kullanmıyorsanız bilgilerinizin burada bulunmasına gerek yoktur. Bu sebeple kullanmadığınız Yandex hesabını tamamen silmeniz yeterli olacaktır. 

Yandex Hesap Silme Linki: https://passport.yandex.com.tr/passport?mode=delete&origin=passport_profile

Yandex Hesap Silme İşlemleri

- Sahip olduğunuz Yandex hesabını silmek için ilk olarak Yandex profil sayfanıza giriş yapın. Sayfanın en alt kısmında yer alan Diğer Ayarlar kısmının altında bulunan Hesap Sil butonuna tıklayın. 

- Yandex hesabını sil sayfasında genellikle aktif olarak kullandığınız Yandex servisleri ve buna bağlı olarak hesabınız ile endeksli olan tüm bilgiler geri getirilmemek üzere silineceğine dair bir uyarı ile karşı karşıya geleceksiniz. Hesabınızı silme işlemlerini yapmadan önce bu uyarıyı mutlaka okumanız öneriliyor. 

- Son adım olarak ise Yandex hesabınızı açtığınız anda belirlemiş olduğunuz gizli soru ve yanıtı, hesabınızın şifresini bunun ardından ise belirlemiş olduğunuz güvenlik kodunu girip Hesap Sil butonuna tıklayın ve Yandex hesabınızı tamamen silme işlemini tamamlamış olun. 

Dünyada hatırı sayılır kullanıcı kitlesine sahip olan arama motoru Yandex, sunduğu hizmetler ile kimi kullanıcıları cezbederken kimi kullanıcıların da pek hoşuna gitmemektedir. Hesap açtığı için pişman olan kullanıcılar Yandex üzerinde bilgileri bulunmaması adına açmış oldukları hesabı tamamen silmek isteyebilirler. Bu işlemleri yapmak sandığınızdan çok daha kolay ve kısa adımlar gerektirir. Yandex hesabınızı tamamen silmek için hesabınızın ayarlar menüsüne girmeniz yeterli olacaktır. Adımları doğru bir şekilde yaparak hesabınızı hızlı bir şekilde ortadan kaldırabilirsiniz.  


iPhone XS Max alev alev yandıiPhone XS Max alev alev yandı
Semt Pazarları Yandex Navigasyonda Gözükecek!Semt Pazarları Yandex Navigasyonda Gözükecek!
Yandex Navigasyon’a Görsel Yenilik GeliyorYandex Navigasyon’a Görsel Yenilik Geliyor

PAYLAŞ