Yandex Haritalar 1 milyon kilometre yol gösteriyor - Haberler - indir.com

Yandex Haritalar 1 milyon kilometre yol gösteriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-10 17:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ülkemizin önemli navigasyon uygulamalarından birisi olan ve Türkiye’nin en güncel haritası olmayı hedefleyen Yandex Haritalar, 1 milyon kilometrenin üzerinde yol uzunluğuna sahip olduğunu açıkladı. Yandex Haritalar geliştirilirken Map Editor servisi tarafından en büyük destek gönüllü kullanıcılar tarafından alınıyor diyebiliriz. Bu noktada birinci yılını dolduran Yandex Map Editor servisini kullanan 6 bine yakın gönüllü kullanıcı harita üzerinde yaklaşık olarak 230 bin kadar düzenleme gerçekleştirmiş durumda. Hem kurumsal şirketlerin hem de normal kullanıcıların hayatını kolaylaştıran ve oldukça işlevsel olan Yandex Haritalar, büyümesini sürdürüyor.

Yandex Haritalar 1 Milyon Kilometreye Erişti

Semt Pazarları Yandex Navigasyonda Gözükecek!Semt Pazarları Yandex Navigasyonda Gözükecek!

Daha öncesinde lokal partner desteği alan ve Şubat 2018 ile beraber Türkiye’de kendi haritasını kullanmaya başlayan Yandex, yapmış olduğu bu yatırımla Türkiye’nin en gelişmiş harita veri tabanını oluşturmayı başarmış durumda. Her hafta haritalarını birden fazla kez güncelleyen şirket, yenilenen veya açılan yeni yolları en hızlı bir şekilde kullanıcılarına sunuyor. Yandex Haritalar bu noktada Türkiye’de 1 milyon kilometrenin üzerinde yola sahip olmuş durumda. 14 milyon kapı numarası bilgisine sahip olan Yandex, diğer yandan 3 milyon kurum bilgisine de sahip durumda. Diğer yandan Yandex Haritalar’daki 360 bine yakın yaya yolunun toplam uzunluğu ise 21 bin kilometreyi geçmiş durumda.

Temmuz 2018’de kullanıma sunulan Yandex Map Editor servisi, internet üzerinde binlerce kişiye erişti ve Türkiye’de 6 bine yakın kullanıcı 230 binin üzerinde düzenleme gerçekleştirdi.  


İlgili uygulamalar
Yandex Navigasyon’a Görsel Yenilik GeliyorYandex Navigasyon’a Görsel Yenilik Geliyor
Yandex Haritalar API'si Kurumlara AçılıyorYandex Haritalar API'si Kurumlara Açılıyor

PAYLAŞ