Yandex Browser Güncellendi - Haberler - indir.com

Yandex Browser Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Rusya'da en büyük arama motoru olarak kabul edilen ve ülkemize de son derece önem veren Yandex, hem masaüstü hem de mobil internet tarayıcısı Yandex.Browser'ı güncelleyerek pek çok özelliğiyle birlikte kullanıcılara sundu.

Özellikle internet kullanıcılarının gereksinim duydukları ihtiyaçları karşılamak için daima yeni servislerini aktif eden Yandex, güncellenen masaüstü tarayıcısı sayesinde Microsoft Office dökümanlarını herhangi bir eklentiye gerek olmadan açılmasına olanak sağlıyor. Dosyaları 'sürükle-bırak' yöntemi ile tarayıcı üzerine anında görüntülenmesini de sağlayan Yandex 'Doğrudan Aç' özelliğiyle de arama yaparken erişilen dosyaları indirmeden ilgili bağlantıya tıklayarak hızlı bir şekilde açılabilmesini de sağlıyor.

Yandex.Browser'a gelen yeni güncelleme ile birlikte eklenen 'İyileştirmeler&Uzantılar' bölümü ise sürekli olarak karşılaşılan sorunlara hızlı bir şekilde çözüm bulan pek çok özelliği ve eklentiyi yönetme imkanı sunarak, bu bölümde bulunan özellikler sayesinde kullanıcılar flash içerikler ve banner reklamlarını pasif hale getirebiliyor, Turbo modunu açıp kapatabiliyor, senkronizasyon işlemlerini yapabiliyor ya da videoları izlemek için ekranı karartma özelliğini aktif hale getirebiliyorlar.

Tüm bunlara ek olarak Yandex.Browser'da ebeveynlerin çocukları için zararlı olabileceği kanısına vardıkları web içeriklerinin arama sonuçlarında gösterilmemesi için eklenen Aile Filtresi mobil sürümlerde bulunmakla beraber, Türkçe dil desteği sayesinde sayfadaki metinler içinde arama yapıldığında kelimeleri tanıyarak hızlı bir şekilde bulunmasını da sağlayabiliyor. 

Hızlı ve eğlenceli bir internet deneyimi vaad eden Yandex.Browser'ı aşağıdaki bağlantıları kullanarak bilgisayarınıza ya da mobil cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ