Yandex, Arama Sonuçlarında Facebook iletilerini Gösterecek - Haberler - indir.com

Yandex, Arama Sonuçlarında Facebook iletilerini Gösterecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook ile Rus arama motoru Yandex arasında imzalanan bir anlaşma çerçevesinde, Facebook kullanıcıları tarafından herkese açık olarak paylaşılan iletiler bundan böyle Yandex arama motoru dizinine eklenebilecek.

Bu sayede de Facebook kullanıcılarının herkese açık olarak paylaştıkları iletiler, paylaşımdan kısa bir süre sonra Yandex'in arama motoru listelerinde görüntülenebilecek. Herkese açık olmayan iletiler ile bu hizmet kapsamına alınmayacak.

Facebook ve Yandex'in yapmış oldukları bu anlaşma sonucunda Facebook üzerinde paylaşılan içeriklerin popülerlik dereceleri Yandex arama sonuçları sıralamasına yansıtılacak. Bu sayede de Yandex'in web'deki arama servisi en son gelişmeler baz alınarak yapılan aramalara daha hızlı cevap verebilme özelliğine de kavuşmuş olacak. Yandex'in bu anlaşmaya bağlı olarak Türkiye'de sunacağı arama sonuçlarının önümüzdeki günlerde kullanıcılara yansıması bekleniyor.

Ayrıca Yandex ve Facebook'un kullanıcılar için geliştirilmiş olan mobil uygulama ve masaüstü yazılımlarını da sitemizde bulabilirsiniz.





PAYLAŞ