Yalnızlığınıza Bir Son Verecek En İyi 5 Çöpçatan Uygulaması - Haberler - indir.com

Yalnızlığınıza Bir Son Verecek En İyi 5 Çöpçatan Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-25 15:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sosyal medya uygulamaları her ne kadar yoğun bir kullanım oranına sahipse, son zamanlarda ortaya çıkan arkadaşlık uygulamaları bir o kadar tercih edilmeye başlandı. Yeni arkadaşlıklar kurmak isteyen veya yalnızlıktan sıkılan kullanıcılar için hem eğlenebilecekleri hemde arkadaşlıklar kurabilecekleri 5 mobil uygulamadan bahsedeceğiz. Her uygulama birbirlerinden farklı özelliklere ve yapılara sahip olabiliyorlar. Bu uygulamaların bazıları ile sadece mesajlaşabilirken bazı uygulamalar ile ise görüntülü görüşmeler dahi gerçekleştirebilirsiniz.

En İyi 5 Çöpçatan Arkadaşlık Uygulamaları

Happn

Mobil platformlarda birçok arkadaşlık uygulaması bulunuyor. Ancak Happn uygulaması farklı yapısı ile dikkatleri çekiyor. Konum üzerinden arkadaşık bulabileceğiniz bu uygulama tamda size göre diyebiliriz. Sizde hemen Happn uygulamasını Android platformu üzerinden Google Play Store aracılığı ile ücretsiz bir şekilde indirerek yeni arkadaşlıklar edinmeye başlayabilirsiniz.

Fatch - Arkadaş Bul, Sohbet Et

Diğer sohbet uygulamalarına göre bir adım daha aktif içeriğe sahip olan Fatch ile yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Bir kullanıcı ile eşleşmeden o kullanıcıya mesaj atabilir ve profilini beğenen kişileri rahat bir şekilde görebilirsiniz.

Azar

Duymayanınız yoktur diye düşünüyoruz ve Azar uygulaması ile görüntülü sohbetlere başlayabilirsiniz. Dünyanın her yerinden insanlar ile karşılaşabildiğiniz  gibi olumsuz davranışlar sergileyen kullanıcılar ile de karşılaşmanız olası olabiliyor.

InstaMessage

Instagram üzerindeki kişiler ile mesajlaşmanıza olanak sağlayan bu uygulama ile yeni arkadaşlıklar bulmak oldukça kolay olacaktır. Bu uygulama azar'ın aksine sadece mesajlaşma yeteneğine sahip durumda. InstaMessage uygulamasını Android ile Google Play Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Siberalem ' Arkadaşlık, Sohbet

Türkiye'nin ilk arkadaşlık ve sohbet sitelerinden birisi olan siberalem'in mobil uygulamasıdır. Uygulama web site üzerinden gerçekleştirdiğiniz işlemleri daha basit bir şekilde mobilden gerçekleştirebilmektedir.





PAYLAŞ