Yalnızlar için Sosyal Medya Uygulaması: Lonely - Haberler - indir.com

Yalnızlar için Sosyal Medya Uygulaması: Lonely

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Twitter üzerinde yalnızlığını haykırmak isteyenler için geliştirilmiş bir sosyal medya uygulaması olan Lonely, sevgilisi olmayan kullanıcıların seslerini başkalarına duyurmalarına olanak sağlıyor.

Sezgi Abat ve Emre Abat tarafından kurulan HouseLabs tarafından geliştirilen iOS uygulaması Lonely sayesinde kullanıcılar bulundukları ülkelere göre İngilizce, Almanca, İspanyolca, Portekizce, Hollandaca ya da Türkçe olarak paylaşımları görebiliyorlar.

Oldukça sade ve dikkat çekici görselliğe sahip bir arayüze sahip olan Lonely'de bulunan iki sekmeden 'Nearby' ile çevrenizdeki kişilerin o anki duygularını görebileceğiniz gibi 'Popular' sekmesinde ise uygulamayı kullananlar arasında en çok beğenilen içerikleri görebiliyorsunuz. Ayrıca herhangi bir içeriğe tıklayarak 'Lonely Kartları' nı da görebilmenizi sağlayan uygulama direkt olarak 'Reply' veya 'Favorite' seçenekleri sayesinde etkileşim yaratabilmenize de olanak sağlıyor. Bu sayede de yalnızlıklarını paylaşan kişiler birbirileri ile iletişim kurabiliyorlar.

Kullanıcıların Twitter entegrasyonunu kullanarak sosyal medya aracılığıyla duygularını ve yalnızlıklarını paylaşmalarına imkan tanıyan Lonely uygulamasını iOS cihazınıza ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ