Yakuza 6 Yapımcıları, Demo Yerine Yanlışlıkla Tam Oyunu Yayınladı - Haberler - indir.com

Yakuza 6 Yapımcıları, Demo Yerine Yanlışlıkla Tam Oyunu Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-02 11:10:55
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Yakuza 6'nın dağıtımcı firması SEGA Yakuza 6 oyununun demosunu geçtiğimiz günde yayınladı. Normalde yapım 2016 yılının son aylarında piyasaya sürülmüştü. Şmdi Nisan ayında batı pazarındaki çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Serideki bir önceki oyunlar gibi yine Japon kültürü ve hikayeleri ile dolu olacak olan Yakuza 6'nın demosu ise PS Store'da yerini almıştı. Demo PSN üzerinden aktif indirilebilir hale geldi. Ancak oyunun demosu olarak sunulan dosya tam 36 GB'lik bir boyuta sahipti. Oyuncuların tepkisi ile karşılaşılan bu durumun ardından gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Kullanıcıların  'tam oyun boyutunda demo mu olur' sorularını sorarken oyun dağıtıcısı SEGA' nın oyunun demosu yerine oyunun tam sürümünü PSN'e yüklediği anlaşıldı.

SEGA kısa sürede hatasını fark etti ve PSN'den çekti. Ancak oyun yükleneli biraz zaman geçmişti ve oyunu yükleyen zaten oyuna sahip olmuştu. Demonun çevrimiçi olduğu süre zarfında kaç kullanıcı tarafından indirilip yüklendiği bilinmiyor. Bunun yanında oyunun demosunu indirdiğini sanıp tam sürümünü indiren kullanıcılar, PS4'ünü çevrimdışı moda alarak oyunun keyfini çıkarabilirler.

Oyunun dağıtıcısı SEGA'nın yaptığı bu hata ile oyunun satışlarının etkileyip etkilemeyeceği bilinmiyor. Yakuza 6: The Song of Life, 17 Nisan 2018 tarihinde Playstaion 4 platformu için oyun severler ile buluşacak. Oyunun içinde sadece hikayeye bağlı aksiyon sahnelerinin olmadığını belirtmek gerekiyor. Sega'nın yan görevler adına yayınladığı video ile Yakuza 6'nın içeriğinin oldukça dolgun olacağa benziyor. Tıpku Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami'de olduğu gibi Yakuza 6'nın da, serinin hayranlarını sevindirmesi bekleniyor.





PAYLAŞ