Yakında tanıtılacak olan Honor 30 Lite'ın özellikleri netleşiyor - Haberler - indir.com

Yakında tanıtılacak olan Honor 30 Lite'ın özellikleri netleşiyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-13 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Huawei’nin alt markası olarak üretimlerine devam eden Honor, Weibo üzerinden yapılan bir paylaşıma göre yakın zaman içerisinde Honor 30 Lite'ın tanıtımı gerçekleşecek. Aynı zamanda yine bu paylaşıma göre cihaz, 48 MP'lik ana kamera ile beraber kullanıcılarına sunulacak. Çinli teknoloji devi Huawei'nin alt markası olan Honor, bundan yaklaşık olarak bir ay önce özellikleriyle kullanıcıları oldukça memnun edecek yeni akıllı cep telefon serisi Honor 30'u duyurmuştu. Honor’ın yeni serisinde Honor 30 Pro+, Honor 30 Pro, Honor 30 ve Honor 30S telefonları bulunuyordu.

Çin'in en popüler sosyal medya platformu Weibo'da bir kullanıcı tarafından yapılan paylaşıma göre Honor 30 serisi, beşinci üyesini de çok yakın zamanda dahil edecek. Changan Digital Yun isimli Weibo kullanıcısına göre Honor'ın akıllı cep telefon serisine katılacak olan bu yeni model, Honor 30 Lite adına sahip olacak. 

Honor 30 Pro+ DXOMARK başarısıyla şaşırttıHonor 30 Pro+ DXOMARK başarısıyla şaşırttı

48 MP ana kameraya sahip olacak

Weibo kullanıcısı tarafından yapılan paylaşımda sadece cihazın adına da yer verilmedi. Kullanıcı, Honor 30 Lite'ın yakın zaman içerisinde çıkacağının bilgisini vererek telefonda bulunacak olan bazı donanımlardan ve özelliklerden söz etti. Buna göre Honor 30 Lite, 48 MP’lik ana kameraya sahip olacak. Bu sayede cihaz kullanıcılarına son derece kaliteli bir kamera kullanımı sunmuş olacak. Weibo kullanıcısının paylaşmış olduğu bilgiye göre Honor 30 Lite'ta bulunacak olan 48 MP'lik ana kameraya iki adeta kamera daha eklenecek.. Yani Honor 30 serisinin yeni üyesi arka kısmında üç kameradan oluşan bir kamera kurulumu yer alacak. Cihaz hakkında paylaşılacak olan diğer bilgilere göre parmak izi okuyucusu, Honor 30 Lite'ın yan kısmında yer alacak. 

Weibo kullanıcısı tarafından yapılan paylaşımda yer alan bir diğer bilgiyse birçok kişinin kafasının karışmasına neden oldu. Şöyle ki kullanıcının yapmış olduğu paylaşıma göre Honor 30 Lite, Honor 30s'den daha yüksek yenileme hızına sahip ekranla beraber kullanıcıların karşısına çıkacak. Honor 30S, Honor 30 serisinde 60 Hz ile en düşük yenileme hızına sahip iki modelden biriydi. Konuyla ilgili olarak yağılan paylaşımda cihazın çok yakın zaman içerisinde çıkacağı söylenmiş olsa da kesin bir tarih belirtilmiş değil fakat tahminlere göre Honor, yeni telefonu ya yeni modemleriyle 18 Mayıs tarihinde ya da bir diğer yeni akıllı cep telefonu Honor X10 ile beraber 20 Mayıs tarihinde tanıtımı gerçekleşecek. Hem tasarımı hem de donanımsal özellikleriyle bu seri son derece dikkat çekici olacak gibi gözüküyor. Yakın zaman içerisinde sunulacak bu akıllı cep telefonu serisi, gelişmiş düzeyde teknik özellikleriyle kullanıcıların beklentilerini karşılayacak. 

 


Resmi olarak tanıtılan Honor 30 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor 30 özellikleri ve fiyatı
Resmi olarak tanıtılan Honor 30 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor 30 Pro özellikleri ve fiyatı
Resmi olarak tanıtılan Honor 30 Pro+ özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor 30 Pro+ özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ