Yakında tanıtılacak Android telefonlar Google tarafından sızdırıldı - Haberler - indir.com

Yakında tanıtılacak Android telefonlar Google tarafından sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-15 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

 Arama motoru devi Google’ın yeni akıllı telefon modelleri gündeme geldi. Şirketin ARCore içinde henüz tanıtılmamış olan modelleri eklediği ortaya çıktı. Google tarafından sızdırılan yeni Android cihazlar şu şekilde karşımıa geliyor; OPPO Reno 5A, ASUS ZenFone 8 Flip, LG Stylo 7, Motorola Moto g, OPPO 5A, OPPO Reno 5 Pro+ 5G Bosch, Realme 8 Pro, Samsung Galaxy A52 4G, Samsung Galaxy A72 4G, Samsung Galaxy A82 5G ve ZTE Z6650S bu modeller arasında gözüküyor. Cihazlar arasında ise en çok dikkat çeken model ASUS ZenFone 8 Flip modeli oluyor. Henüz kesin değilken, bu modelin katlanabilir cihaz olabileceği iddia ediliyor. Bu model ile beraber Samsung Galaxy Z Flip cihazları akıllara geliyor.

Tamamen farklı bir model olarak çıkma ihtimali de bulunurken, Google listesinde tanıdık birçok modelde bulunuyor. Realme 8 Pro, Samsung Galaxy A52 4G ve Samsung Galaxy A72 4G modelleri uzun bir süredir gündemde yer alıyordu.

Asus Rog Phone 5 bir ilke imza atacakAsus Rog Phone 5 bir ilke imza atacak

Google, yeni Android cihazları sızdırdı

Liste içinde yer alan Asus ROG Phone 5, ROG Phone 5 Pro ve ROG Phone 5 Ultimate olarak gelmesi bekleniyor. Modeller arasındaki temel farkların ise RAM ve depolama olarak olması bekleniyor. ROG Phone 5 ise 8 GB /  12 GB / 16 GB RAM + 128 GB / 256 GB depolama ile geliyor. ROG Phone 5 Pro ise 16 GB RAM + 512 GB depolama ile geliyor.

Serinin üstünde olan ROG Phone 5 Ultimate ise 18 GB RAM + 512 GB depolama alanı ile gelebilir. Pro ve Ultimate modellerin beraberinde AeroActive Cooler 5 adlı harici bir soğutma aparatı da gelmesi bekleniyor. Bu modeller ekran noktasında da farklara sahip olacak.


Microsoft sunucularına yapılan saldırı için Çin merkezli bir casusluk grubunu suçluyorMicrosoft sunucularına yapılan saldırı için Çin merkezli bir casusluk grubunu suçluyor
18 GB RAM'li Asus ROG Phone 5 duyuruldu18 GB RAM'li Asus ROG Phone 5 duyuruldu

PAYLAŞ