Yakında LG G6 Mini Geliyor - Haberler - indir.com

Yakında LG G6 Mini Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-04 11:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

LG'nin en yeni amiral gemisi G6 modeli ekran gövde oranı olarak çerçevesiz yapısı ile ilk olarak karşımıza çıkan firmalardan birisiydi. Model yakın zamanda ülkemizde de satışına başlandı ve cihaz gerek performans gerekse tasarım anlamında üst seviye deneyimi kullanıcılara aktarıyordu. Şubat ayı sonu itibariyle MWC 2017 kapsamında duyurulan model büyük ekranı nedeni ile oldukça beğenilsede, büyük cihaz kullanmayı sevmeyenler için yeni bir haberimiz var. Öyle ki yakın zamanda LG'nin LG G6 Mini isimli bir diğer versiyonun piyasaya girmesi bekleniyor. Büyük ekranlı modele alternatif olarak gelmesi beklenen yeni modelin duyurusu yakın zamanda bekleniyor.

Normal şartlarda LG, G6 modelinde 5.7 inç'lik 18:9 gibi bir görüntü sistemi ile gelmiş ve devasa bir ekrana sahipti. Yeni gelmesi beklenen Mini modelin ise 5.4 inç gibi bir ekran ile gelmesi olası durumlardan bir tanesi olarak gözüküyor. Fakat belirtilene göre yine LG G6 Mini ile 18:9 görüntü oranından vazgeçilmeyeceği ifade ediliyor. Yabancı kaynaklı bir habere göre şirket içinde yeni model hakkında bir belge yayınlansada, 'hassas doğası gereği' ibaresinden ötürü bu belge paylaşılmadı.

LG G6 ile LG G6 Mini arasında tek farkın ekran olmayacağıda düşünülüyor. Öyle ki yeni modelin donanımsal anlamda detayları belli olmasada, işlemci anlamında Snapdragon 821 bulunması beklenirken 4 GB RAM ve 13 megapiksel ana kamera gibi muhtemel özellikler bekleniyor. Bu bilgiler resmi olarak açıklanmadığından ötürü cihazın çıkış tarihi hakkında söyleyebileceğimiz bir tarih bulunmuyor. Yakın zamanda yeni detaylar ile LG G6 mini'nin bilgilerini aktarmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ