Yakında Çıkacak ve Grafikleriyle Dikkat Çeken 15 Oyun - Haberler - indir.com

Yakında Çıkacak ve Grafikleriyle Dikkat Çeken 15 Oyun

Tahmini Okuma Süresi : 8 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-20 12:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Her yıl, ikinci yarı itibari ile hareketlenen oyun sektöründe 2018’de de benzer bir durum yaşanıyor. 2018’in sonlarında doğru en çok konuşulacak oyunlar şimdiden gündeme gelmeye başlarken sizler için grafikleri ile dikkat çeken 15 oyunu bir araya getirdik.

Donanım özelliklerinin artması ile birlikte oyunlardaki grafikler ve detaylar oldukça gerçekçi. Oyunların bu alandaki başarısı, çoğu kişinin oyunlara olan tutkusunu arttırırken 2018 yılında piyasaya sunulacak yeni oyunlar da bu beklentileri arttırmış durumda.

İşte Yakında Çıkacak ve Grafikleriyle Dikkat Çeken 15 Oyun

Oyunların tam olarak piyasaya çıkış tarihi belirlenmediği gibi oyunların 2019’a sarkması da söz konusu.

Control

Remedy Entertainment imzasını taşıyan oyunda, üçüncü şahıs nişan oyunu olarak geçiyor. Farklı platformlarda desteklenecek olan oyun Federal Kontrol Bürosu’nda geçiyor ve oyuncular büro müdürü Jesse Faden ile maceraya atılıyor. Silahlar, kalkanlar ve sınırsız aksiyonun yüksek grafiklerle birleşmiş hali Control, özellikleri ile beklentileri arttırmış durumda.

Tom Clancy’s The Division 2

Oyunun ilk versiyonunun tutması ile birlikte ikinci oyun için de hazırlıklar başladı. Oyun tarihi belirlendiği gibi bu tarih çoğu oyuncu için yüzleri güldürmedi. 15 Mart’ta piyasada olacak oyun farklı platformlarda desteklenecek. Oyuncuların birlikte hedefe varmak için mücadele ettiği oyun, farklı türüyle dikkat çekiyor. 

Battlefield 5

Yılların efsane oyunu Battlefield, serinin beşinci oyunuyla yeniden sahneye çıkıyor. Electronic Arts imzasını taşıyan Battlefield, 19 Ekim çıkış tarihi ile şimdiden geri sayımı başlatmış durumda.

Spider-Man

Insomniac Games’in Spider-Man oyunu, geniş dünyası ile dikkat çekiyor. New York’ta geçen hikayede oyun hazırlık aşaması oldukça uzun geçti. New York’un önemli detaylarını görebileceğiniz oyunda Spider-Man ile oyuncular dünyayı kurtarmaya çalışacak. Oyun sadece PS4’te yer alacak.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2020 seven kişilerin mutlaka denemesi gereken oyun Cyberpunk 2077, Night City adlı bir şehirde geçiyor. Oldukça geniş bir haritası bulunan oyunda, karaktere göre hikaye sürekli değişiyor. Nişancı türündeki oyun oldukça ilgi çekici.

Anthem

Electronic Arts tarafından hazırlanan bir diğer oyun Anthem, listeye giren bir diğer oyun. Üçüncü şahıs nişancı oyunu türündeki oyun, dünya genelinde bir keşif sunuyor. 

Death Stranding

Bu yılın belki de en çok konuşulan oyunlarından birisi olan Death Stranding, Sony Interactive Entertainment üstlendi. Grafiklerin üst düzey olduğu oyunda, doğa olayları dahi incelikle işlenmiş. Oyun sadece PS4’e gelecek. 

The Last of Us: Part 2

Naughty Dog tarafından piyasaya sunulacak oyunun tanıtımlarında dahi detaylara şahit olmak mümkün. Hayatta kalma oyunu olarak macera türünde olan oyun, sadece PS4’te yer alacak. 

Ghost of Tsushima

Sucker Punch Production’un hazırladığı oyun yine sadece PS4’te yayınlanacak oyunlar listesinde. Açık dünya oyunu olarak dikkat çeken oyun üçüncü şahıs türünde. Görevler ve karakter gelişiminin esas alındığı oyun düşmanlara karşı amansız bir savaş heyecanı yaşatacak. 

Forza Horizon 4

Dünyasının büyük bir titizlikle çalışıldığı Forza Horizon 4, doğa olayları oldukça gerçekçi ve yaşanılan mevsime göre değişiklik gösteriyor. 2 Ekim’de çıkması beklenen oyun farklı oyun modları ile dikkat çekiyor ve yarışlarda geniş araç seçeneği ile 72 kişiye karşı yarış heyecanı verilecek. 

Assassin’s Creed Odyssey

Önceki serilerin devamı niteliğindeki Assassin’s Creed Odyssey oyunu, Ubisoft güvencesi ile sunuluyor. Karakterler ve yaratılan dünya oyuncuları hayran bırakacak. 

Halo Infinite

Microsoft Studio’nun piyasaya sunacağı Halo Infinite sadece PS4’te oynanacak. Oyun tanıtımında dahi ayrıntıları ile dikkat çekici.

Metro Exodus

Oyun konusunda sevilen firmalardan birisi olan Deep Silver’ın yeni oyunu Metro Exodus, Rusya’nın eski yıllarında geçiyor. Nişancı türündeki oyun farklı platformda desteklenecek. Oyunda yaratıklara karşı savaş veriliyor. 

Gears 5

Gears of War 4 devamı Gears 5, daha fazla senaryo ile dikkat çekiyor. Doğanın tüm detaylarının görülebileceği oyun yine nişancı türünde. Aynı anda tek ekranda iki oyuncu desteği de bulunan oyun, özellikle çok oyunculu oyun arayanlar için ideal.

Rage 2

Yüksek kalitedeki grafikleri ile Rage 2, en çok konuşulacak oyunlardan birisi olmaya aday. Oyun hazırlık aşamasında başarılı firmaların ortak bir çalışması görülürken, açık dünyada nişancı türünde bir oyun Rage 2 ile geliyor. 





PAYLAŞ