Yahoo Mobile kapanıyor! - Haberler - indir.com

Yahoo Mobile kapanıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-22 15:30:07
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Yahoo Mobile, Verizon ağı tarafından desteklenen mobil hizmetler sayan bir mobil sanal ağ operatörü (MVNO) idi. Geçtiğimiz ay içerisinde Verizon, AOL ve Yahoo web özelliklerinin ve markalarının da içinde yer aldığı medya grubunu satacağının bilgisini verdi. Satış işlemlerinin sonucunda ise Yahoo Mobile ağı tamamen kapatılıyor. 

Söz konusu bu ağ özellikle popüler değildi ve cihaz seçimi de oldukça zayıftı. Yahoo Mobile sitesinde yer alan bir sayfa,

Yahoo Mail E-postalarda Şifreyi Ortadan Kaldırıyor!Yahoo Mail E-postalarda Şifreyi Ortadan Kaldırıyor!

"Verizon, Yahoo markasını ayrı olarak satmaya karar verdi ve sonuç olarak Yahoo Mobile operasyonları sona erecek” diye açıklamada bulunuyor. Şu an bulunan Yahoo Mobile'daki abonelerin telefon numaralarını farklı bir operatöre aktarmak adına 31 Ağustos'a kadar süreleri olacak. Fakat bazı durumlar karşısında "aylık hizmet döngünüze bağlı olarak bireysel hatlar daha erken sonlandırılabilir".

Müşteriler, 16 Haziran'nın ardından bir ay daha yenileme yapabilir fakat bunun ardından bu hizmet, ay dolduğunda ise sona erecek. Otomatik Ödeme hesapları sadece 16 Temmuz'a kadar ücretlendirilecek. Visible, Verizon'un aynı altyapı üzerinden çalışan bir diğer MVNO ağı, yani Yahoo Mobile aracılığı ile satın alınan cihazların Visible veya Verizon üzerinden çalışması gerekir. Sayfa, diğer taşıyıcıların uyumlu olabileceğinden bahsediyor, fakat önce kontrol etmelisiniz. 

Yahoo Mobile'dan 60 gün süre veriliyor

Yahoo Mobile, kullanıcıların hesap kapatmasının ardından numaralarını transfer etmek adına 60 günleri olduğunu dile getiriyor. Fakat bir an önce harekete geçmeleri gerektiği de dile getirildi. Bir numaranın nasıl aktarılacağıyla ilgili olarak talimatlar için Yahoo Mobile'ın hazırlamış olduğu sayfalara bakabilirsiniz. Söz konusu bu uygulamasının kapatılması çok büyük bir olay değildir fakat bir devrin kapanacağının da altını çizmek gerekir. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zaman içerisinde daha fazla detayın elde edilmesi bekleniyor. 

 




Yahoo Mail Yeni Tasarımına ve Pro Moduna KavuştuYahoo Mail Yeni Tasarımına ve Pro Moduna Kavuştu
Tekrar söz sahibi olmak isteyen Yahoo Mail yenilendiTekrar söz sahibi olmak isteyen Yahoo Mail yenilendi
Eski Yahoo mühendisi çıpla fotoğraf bulmak için binlerce hesabı hackledi mi?Eski Yahoo mühendisi çıpla fotoğraf bulmak için binlerce hesabı hackledi mi?

PAYLAŞ